« Horoskop
objavljeno prije 6 godina
RAK 2016.

RAK - godišnji horoskop za 2016.

Rakovi će ove godine do novih informacija dolaziti bez problema i poteškoća, što će ih potaknuti na kreativnost u svim segmentima života

Godišnji horoskop za 2016. za Raka
Godišnji horoskop za 2016. za Raka (Metro)
Više o

Rak

,

horoskop

,

Rak horoskop

,

godišnji horoskop 2016

,

rak godišnji horoskop 2016

Godišnji horoskop za 2016. za Raka otkriva pripadnicima ovog znaka blagotvoran utjecaj Jupitera tijekom prvih devet mjeseci godine koji će im pomoći da do novih informacija dolaze bez problema i poteškoća, što će ih potaknuti na kreativnost u svim segmentima života - učenje i stjecanje novih znanja obilježit će taj period.

Uz to, pomoći će im da izađu iz svoje ljušture i postanu ekstrovertiraniji, lakše sklapaju nova poznanstva i komuniciraju bez zadrške, što će donijeti mnoge pozitivne pomake kako na području veza, tako i u poslovnom okruženju.

Lakše pronalaženje prijatelja i partnera nešto je o čemu sanja svaki Rak, a upravo je ova godina sjajno aspektirana za sve takve poduhvate koji će biti bitno lakši i jednostavniji nego do sada u životu. Ne treba naglašavati da će takvo ponašanje otvoriti mnoge poslovne prilike koje definitivno treba iskoristiti i postaviti temelje za dugoročan uspjeh.

Nakon toga, Jupiter ulazi u 8. kuću što će prenijeti fokus rada nazad na dom i obitelj, no na nov i inovativan način, što će rezultirati poboljšanim odnosima i podizanjem kvalitete stanovanja kroz renoviranje i redefiniranje doma. Pojačano utjecajem ozbiljnog Saturna u harmoniji s Uranom, poslovne će prilike omogućiti promjene za koje do sada niste imali novaca.

Ujedno će dati šansu novim projektima na poslu koji će se pokazati kao sjajan izvor zarade i omogućiti provođenje svih planova i ideja koje su do ove godine bile u sferi snova. Kad smo već kod snova, kombinirani utjecaj dalekih plinovitih divova ove će godine urođenu senzitivnost Rakova podići na novu razinu, što treba iskoristiti i slušati intuiciju koja će biti naročito snažna i precizna tijekom cijele godine.

Kraj godine bit će vrlo uspješan, jer će se sve uloženo višestruko vratiti, kako financijski, tako i emocionalno, što je Rakovima izuzetno važno.

nastavi čitati dolje

POSAO

Promjena je ključna riječ u ovom području života tijekom 2016. godine pod utjecajem Urana koji će cijele godine nadzirati vaše želje i snove na poslovnom planu, usmjeravajući pripadnike ovog znaka prema aktivnostima koje će biti najbolje za njih. Svi koji su upali u rutinu koja ih ne zadovoljava dobit će priliku za toliko željene promjene, a dobar dio Rakova napokon će biti u prilici ostvariti snove i raditi za sebe.

Ključno je odagnati strah i hrabro se baciti u nepoznato, jer blagotvoran utjecaj Saturna daje toliko potrebnu prizemljenost i ozbiljnost pristupa koja će donijeti tražene pomake u pristupu - onome koji vas je do sada toliko kočio i onemogućavao napredak.

Dodatak snažnog utjecaja retrogradnog Marsa u ožujku, pa nakon toga od sredine travnja do kraja svibnja učinit će upravo ta razdoblja najintenzivnijim na poslu, jer ćete početi propitivati svrhu dosadašnjeg načina rada potaknuti dodatnom energijom.

Oni koji ne iskoriste ovaj period za promjene odnosa na poslu ili promjenu karijete, dobit će još jednu priliku u kolovozu i rujnu, a tu bi stvarno trebalo iskoristiti kako bi se godina završila poletno i s uvjerenjem da je napokon došlo vrijeme za ispunjavanje punog potencijala koji imate.

LJUBAV

Ovo je važna godina za svaku vezu jer će daleki Pluton svojim cjelogodišnjim utjecajem koji će se nastaviti u godinama koje dolaze položiti temelje za dugoročnu vezu punu međusobnog poštovanja i uvažavanja. Naravno, to nije bezbolan proces i trebat će prvo dati realnu ocjenu dosadašnjeg odnosa, no kad se Plutonu pridruži Mars tijekom listopada i prve polovice studenog, sve će nedoumice nestati.

Naročitu pažnju na intimne odnose Rakovi će posvetiti početkom i krajem godine kad kroz to područje života prolazi retrogradni Merkur sa zadatkom jasnije i izravnije komunikacije želja i snova oba partnera. U tim periodima na vidjelo će izaći neke stvari koje su odavno trebale biti izrečene i riješene, pa se mirno može reći da će ova godina pročistiti zrak u vezi i učiniti je bitno kvalitetnijom.

Uz pomoć Marsa, srpanj će biti naročito strastven mjesec, pa je preporučljivo iskoristiti taj peirod za zajednički godišnji odmor na kojem se može rasplamsati iskra strasti kako u dugotrajnim vezama tako i u svježima koje trebaju malo dodatnog poticaja da postanu ozbiljnije.

Sve u svemu, sjajna godina za ljubav!

ZDRAVLJE

Jedina stvar o kojoj treba ozbiljno brinuti ove godine je zdravlje zbog nepovoljnog utjecaja Saturna na ovaj aspekt života. Oslabit će vam imunitet i širom otvoriti vrata kroničnim bolestima, no jedino u slučaju da popustite njegovom utjecaju i odate se nezdravom životu. U tom slučaju, problemi će se pojaviti s kostima, zglobovima, kožom i zubima, a naročito treba obratiti pažnju na rad bubrega gdje se mogu stvoriti kamenčići. Recept je jednostavan - živite zdravo.

Evo godišnjeg horoskopa za 2016. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2016 Ovan
Godišnji horoskop 2016 Bik
 Godišnji horoskop 2016 Blizanci
Godišnji horoskop 2016 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2016 Lav
 Godišnji horoskop 2016 Djevica
 Godišnji horoskop 2016 Vaga
Godišnji horoskop 2016 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2016 Strijelac
 Godišnji horoskop 2016 jarac
 Godišnji horoskop 2016 Vodenjak
Godišnji horoskop 2016 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.12.2015. 12:14:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh