« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
LAV 2016.

LAV - godišnji horoskop za 2016.

Ključ uspjeha ove godine je predan rad koji će u prvih devet mjeseci godine donijeti toliko uspjeha da ćete kraj godine moći provesti u laganom radu

Godišnji horoskop za 2016. za Lava
Godišnji horoskop za 2016. za Lava (Metro)
Više o

horoskop

,

Lav horoskop

,

Lav

,

godišnji horoskop 2016

,

lav godišnji horoskop 2016

Godišnji horoskop za 2016. za Lava otkriva da pripadnici ovog znaka mogu tijekom cijele godine računati na podršku Saturna i Urana, dva snažna planeta koji će im pomoći u svim situacijama kad im se čini da više nema mogućnosti rješenja problema.

Trigon Urana s Lavom daje vam originalne ideje, snagu za njihovo provođenje i zanimanje za nove stvari i revolucionarne koncepte, a ono što je važno jest činjenica da je dosadašnji utjecaj Urana u tom području bio pomalo kaotičan, dok će se ove godine fokusirati na konstruktivan pristup i dati vam neslućene mogućnosti napredovanja.

S druge strane, sličan aspekt Saturna zapravo će služiti kao moćno sidro, snažna i dobro organizirana podrška svim naporima koje ćete poduzimati tijekom godine na svim područjima života, dajući stabilnost i sigurnost potrebnu za provođenje novih ideja.

Evolucija i napredak u ovoj godini tako će biti pod stalnim utjecajem vatrenog trokuta - Sunca u Lavu, Saturna u Strijelcu i Urana u Ovnu, a najbolje od svega je činjenica da u takvom odnosu nema mjesta destrukciji, već se radi isključivo o konstrukciji na snažnim temeljima starih navika koje su dobre i vrijedne.

Ukratko, 2016. godina bit će sjajna za karijeru svakog Lava otvorena uma, spremnog na prihvaćanje novosti, no uz poštovanje do sada postignutog i iskorištavanja učinkovitih navika koje ste stekli tijekom godina. Mudrost, koju Lavovi često poništavaju impulzivnim ponašanjem, ove će godine biti osnažena i predstavljat će pokretačku snagu velike moći.

Ključ uspjeha ove godine je predan rad koji će u prvih devet mjeseci godine donijeti toliko uspjeha da ćete kraj godine moći provesti u laganom radu, bez pretjeranog napora ispunjavajući samo rutinske dnevne zadatke i s užitkom gledati kako se plodovi vašeg rada množe.

nastavi čitati dolje

POSAO

Pluton će cijelu godinu provesti u vašem području posla i utjecati na učinkovito provođenje svih potrebnih promjena kako bi stvari krenule na bolje i povezale se na nove i inovativne načine koji će otvoriti vrata uspjehu, kako financijskom tako i u odnosima s ljudima koji će više cijeniti vaš rad - što će zadovoljiti ego svakog Lava.

Nove mogućnosti otvarat će se na svim poslovnim poljima, od novih projekata do novih partnera i utjecajnih prijatelja koji mogu biti od velike pomoći, no sve će to doći kao posljedica rada i rezultata koje postižete.

Moćni Jupiter nalazi se u području financija sve do rujna, što znači da je to vrijeme u kojem možete svoju zaradu umnogostručiti i postaviti solidne temelje za financijsku sigurnost u godinama koje dolaze. Pametna ulaganja osigurat će utjecaj prizemljenog Saturna koji vam neće dozvoliti da se izgubite i počnete s nesigurnim potezima koji bi mogli ugroziti financijsku stabilnost.

Jedino na što trebate obratiti posebnu pažnju jest pojačan utjecaj retrogradnih planeta - Merkura početkom i krajem godine i tijekom svibnja, baš oko vašeg rođendana, kad se lako može dogoditi da pogrešnom komunikacijom upropastite neku poslovnu priliku. Stoga, tijekom tog razdoblja zatomite ego i pripazite što i kome govorite.

LJUBAV

Neptun će cijele godine godine ostati u području intimnosti što će u vama probuditi želju da budete s osobom koja nije preintenzivna u odnosima, već mirna i duhovna. Pomrčina Sunca u ovom području 8. ožujka pojačat će tu želju i radit ćete sve kako bi se i ostvarila.

Kao da to samo po sebi nije dovoljno, u području ljubavi će cijelu godinu provesti i Saturn, što će Lavove natjerati da ljubav shvate ozbiljno i posvete joj se na pravi način, ozbiljno i odgovorno, bez fige u džepu i razmišljanja samo o sebi. Nesebičnost je jedna od glavnih karakteristika ljubavi, a pripadnici ovog znaka dobro će to upoznati tijekom godine.

Stvari će malo zakomplicirati Mars ulaskom u ovo područje tijekom ožujka, uz povratak sljedećeg mjeseca u retrogradnoj putanji koja će trajati otprilike mjesec i pol dana, tjerajući Lavove da se suzdržavaju od projekcija svog ega u svim odnosima. Ako ste se nadali da će sve biti jednostavno, varate se!

No. posjet Marsa tijekom kolovoza i rujna ispeglat će sve probleme i podići vašu vezu na novu kvalitativnu razinu, a najbolje za ljubav su aspektirani kraj studenog i prva polovica prosinca, kad bi napokon sve trebalo sjesti na svoje mjesto.

ZDRAVLJE

Godina naprezanja ne može proći bez posljedica za zdravlje, pogotovo za Lavove koji po definiciji misle da su besmrtni - stres će vam doći glave ukoliko odmah od početka godine ne pronađete ispušni ventil koji će vam dati mogućnost opuštanja i uživanja. Ma što to bilo, kukičanje ili naporne vježbe u teretani, posvetite se tome ozbiljno kao da se radi o najvažnijem poslu na svijetu.

Evo godišnjeg horoskopa za 2016. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2016 Ovan
Godišnji horoskop 2016 Bik
 Godišnji horoskop 2016 Blizanci
Godišnji horoskop 2016 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2016 Lav
 Godišnji horoskop 2016 Djevica
 Godišnji horoskop 2016 Vaga
Godišnji horoskop 2016 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2016 Strijelac
 Godišnji horoskop 2016 jarac
 Godišnji horoskop 2016 Vodenjak
Godišnji horoskop 2016 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.12.2015. 12:15:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh