« Horoskop
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
DJEVICA 2016.

DJEVICA - godišnji horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. za Djevicu
Više o

horoskop

,

Djevica horoskop

,

godišnji horoskop

,

Djevica

,

godišnji horoskop 2016

,

djevica godišnji horoskop 2016

Godišnji horoskop za 2016. za Djevicu govori o godini koja je puna optimizma i boljeg života jer će prisutnost Jupitera u vašem znaku donijeti mnoge blagodati koje nesebično širi najveći planet Sunčevog sustava. Karizma koji i inače imate bit će jača i utjecajnija, a jedinstven i poseban pristup ljudima cijenit će se iznad svega.

Snaga nastupa i autoritet koji ćete isijavati obilježit će prvi dio godine i omogućiti vam ispunjenje snova u poslovnom dijelu života, no jednako tako imat će utjecaj na vaš karakter i jednostavno će vas zvati da istražite svijet i njegove ljepote - bile one par stotina metara od vas ili na drugom kraju svijeta, svejedno.

Možda i najvažnije u cijeloj priči je sigurnost koju ćete steći u nastupima prema drugim ljudima, što će uvelike olakšati svaku komunikaciju i interakciju kako u privatnim, tako i u poslovnim krugovima - ne treba ni naglašavati koliko će vam to olakšati i uljepšati život.

Nije zgorega spomenuti da će od takvog pristupa profitirati i seksualnost, što za Djevice u vezi znači bolju vezu s više povezanosti s partnerom, a slobodnima mogućnost da napokon pronađu osobu kakvu traže već dugo.

No, dobre vijesti tu ne staju - nakon rujna, Jupiter ulazi u vašu kuću novca, donoseći financijske dobitke koji će vas vrlo razveseliti. Naravno, budite oprezni, jer taj povećani priljev neće trajati vječno, stoga budite oprezni s ulaganjima i tu zaposlite svoju konzervativnu prirodu kako bi se sredstva oplodila i olakšala vam život u godinama koje dolaze.

nastavi čitati dolje

POSAO

Financijske poteškoće koje vas prate već neko vrijeme mogle bi se i pogoršati tijeko početka godine, a one su posljedica loših odluka iz prošlosti. No, ako izdržite početak godine, dočekat ćete pomrčinu Mjeseca 23. ožujka koja će ubrizgati novu energiju u financijske odluke i riješiti neke probleme, donoseći profit iz već zaboravljenih projekata koji su tijekom proteklih godina izgledali neuspješni.

Pomoć stiže najesen od Jupitera koji ulazi u područje novca u rujnu i pomaže vam posložiti cijelu priču tako da budete zadovoljni, donoseći nove prilike za zaradu kao i ponude za nove poslove koji će biti prilično lukrativni.

Kako u studenom u područje poslovanja ulazi Mars, donoseći toliko potrebnu probojnost, može se reći da će upravo kraj godine biti najbolji na financijskom i profesionalnom planu, no ipak ćete morati donijeti određene teške odluke koje se tiču vaše karijere - hoćete li ostati na trenutnom poslu ili ćete pokrenuti neku svoju priču.

Bilo kako bilo, očekuje vas godina puna izazova koje redom treba shvatiti ozbiljno i iskoristiti ih na najbolji mogući način.

ZDRAVLJE

Pripazite na ozljede kojima ćete ove godine biti naročito skloni - stres i problemi kako na poslu tako i u privatnom životu omest će vašu, inače besprijekornu, koncentraciju i moguće su ozljede glave i udova. Ništa posebno opasno, na sreću, no može biti dovoljno neugodno da vas spriječi u ostvarivanju određenih ciljeva.

Evo godišnjeg horoskopa za 2016. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2016 Ovan
Godišnji horoskop 2016 Bik
 Godišnji horoskop 2016 Blizanci
Godišnji horoskop 2016 Rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2016 Lav
 Godišnji horoskop 2016 Djevica
 Godišnji horoskop 2016 Vaga
Godišnji horoskop 2016 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2016 Strijelac
 Godišnji horoskop 2016 jarac
 Godišnji horoskop 2016 Vodenjak
Godišnji horoskop 2016 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

31.12.2015. 12:16:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh