« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci
INTERLIBER

Školska knjiga dobila Posebno priznanje Zagrebačkog velesajma

Školska knjiga dobila je Posebno priznanje i kristalnu skulpturu Zagrebačkog velesajma za najvišu razinu ukupnog nastupa na ovogodišnjem Interliberu

Najviša razina ukupnog nastupa
Najviša razina ukupnog nastupa (CROPIX)
Više o

Zagrebački velesajam

,

Školska knjiga

,

Interliber

,

posebno priznanje

Predsjedniku Uprave Školske knjige Anti Žužulu danas je nagradu uručila direktorica ZV-a Mirela Bartolec. Podsjetivši kako je ponovno Školska knjiga dobila najviše priznanje ZV-a, Žužul je istaknuo kako nakladnici koji izlažu svoje knjige na Interliberu, za razliku od medija znaju cijeniti kulturu.

"Nakladnici štite kulturni identitet, kulturno domoljublje, kulturno gospodarstvo i kulturne vrijednosti", rekao je, dodavši kako se mediji, a poglavito televizija više bave "mrkvom i lukom, nego hrvatskim jezikom".

Istaknuvši kako će hrvatski jezik postati 24. službeni jezik u Europskoj uniji, Žužul je ocijenio kako nakladnici u svojim njedrima nose hrvatsku kulturu. "Vama nakladnicima zahvaljujem se u ime onih koji nisu došli na Interliber i na dodjeli ovih priznanja", rekao je Žužul.

Priznanje pak za visoku razinu ukupnog nastupa ZV-a dobili su Algoritam iz Zagreba, Forum iz Zadra, Golden marketing-Tehnička knjiga, Jesenski i Turk, Matica hrvatska, Mozaik knjiga, Naklada Ljevak, Profil International, VBZ i Znanje iz Zagreba. (hina/metro-portal)

12.11.2010. 17:21:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh