« Zdravlje
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
SAZNAJEMO

SKOK u Boćarskom za bolju kvalitetu života

Jedan od glavnih pokrovitelja sajma je Basler osiguranje

Fotografija vijesti
Više o

Boćarski dom

,

skok

,

Basler osiguranje

Sutra u Boćarskom domu počinje „SKOK" - sajam sporta i slobodnog vremena kojeg podržava Basler osiguranje Zagreb. U okviru svog inovativnog programa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja pod nazivom „Futura" ovaj osiguratelj posjetitelje sajma želi podučiti važnosti pravovremene zdravstvene prevencije.

Sve više nam se brzi tempo života odražava na zdravlju, pa je tako sve više ljudi izloženo rizicima poput dijabetesa, prekomjerne tjelesne težine, depresije, kardiološkim problemima i drugim bolestima suvremenog života. Promjena životnih navika, zdrava prehrana, redovita tjelovježba i ublažavanje stresa svakako doprinose poboljšanju kvalitete života i očuvanju zdravlja, no zdrav način života ipak nije dovoljan da bismo zauvijek mogli biti bez liječnika i odgovarajuće zdravstvene zaštite.

Futura - kvalitetna, brza i povoljna zdravstvena zaštita Basler osiguranja Zagreb je pola zdravlja i jamstvo da će osiguranik i njegova obitelj biti u sigurnim i stručnim rukama te da će pomoć doista biti dostupna onda kad najviše zatreba. Policom se ostvaruje pravo na zdravstvene usluge na jednom mjestu u jednom danu, bez čekanja, bez papirologije te u vrhunskim zdravstvenim ustanovama.

„Naša polica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja dostupna je već po cijeni od 49 kuna mjesečno za osobu koja se osigura sa 20 godina života. Želja nam je da svi građani imaju mogućnost korištenja zdravstvenih usluga u našim ugovornim ustanovama diljem Hrvatske i to u vrijeme kada njima to najviše odgovara." -  istaknuo je Martin Kampik, predsjednik Uprave Basler osiguranja Zagreb.

Pored velikog izbora liječnika specijalista, laboratorijskih pretraga te širokih dijagnostičkih obrada kao posebne pogodnosti Futura programa mogu se istaknuti telefonski savjeti liječnika, savjeti nutricionista ili kineziologa. Osiguranicima je na raspolaganju i stručna liječnička služba Asistence koja će sve preglede dogovoriti u vrijeme kada klijentu odgovara. Bez nepotrebne papirologije 24 sata dnevno na raspolaganju su stručnjaci koji pružaju medicinske savjete i preporuke.

Posjetitelji sajma „SKOK" će u razdoblju od 15. do 18. travnja 2010. godine imati mogućnost ugovoriti police dobrovoljnog osiguranja uz osobno savjetovanje stručnog osoblja Basler osiguranja Zagreb. Posjetitelji će popunjavanjem upitnika sudjelovati i u nagradnoj igri u kojoj osim vrijednih polica zdravstvenog osiguranja mogu osvojiti i posebnu zdravstvenu karticu Poliklinike Nemetova u vlasništvu Basler osiguranja Zagreb.

14.04.2010. 13:49:36
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh