« Fun
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
WTF?!

Sjeverna Koreja pronašla ostatke jednoroga

Arheolozi povijesnog institusta Akademije društvenih znanosti našli su, ni više ni manje, nego jazbinu jednoroga kojeg je jahao kralj Togmiong

Jednorozi su tumarali Sjevernom Korejom
Jednorozi su tumarali Sjevernom Korejom (Wikipedia)
Više o

Sjeverna Koreja

,

Pjongjang

,

Kim Jong-un

,

jednorog

Jednorozi, mitska bića koja obično jašu djevice te čine dobra djela po zemlji do sada su, zajedno s vilama, vilenjacima i trolovima obitavali u sigurnosti svijeta bajki. No, u zemlji bajki tvrde da su pronašli njihove ostatke, uvjeravajući svijet da su jednorozi stvarni.

Naravno, radi se o Sjevernoj Koreji gdje se čuda događaju svakodnevno, pa je tako državna agencija KCNA veselo poslala u svijet vijest o znanstvenom otkriću stoljeća, ako ne i oba tisućljeća.

Arheolozi povijesnog institusta Akademije društvenih znanosti našli su, ni više ni manje, nego jazbinu jednoroga kojeg je jahao kralj Togmiong. Navedeni je kralj napravio kraljevstvo Kogurio 277 godine prije Krista, koje je postojalo do 668. godine.

Da bi vijest bila potpuna, jazbina se nalazi na Moran brdu u Pjongjangu, a kraj ulaza stoji četvrtasti kamen na kojem je uklesano "jazbina jednoroga". Veliki super cool vođa Kim Jong-un još nije osjetio potrebu komentirati ovo značajno otkriće.

Jedino što u cijeloj priči nije jasno jest činjenica da im je trebalo toliko dugo da pročitaju ploču na ulazu u rupu u centru Pjongjanga, no čemu se zamarati s takvim sitnicama kad zemlja bajki i čudesa postoji. Jipi, selimo se ...

30.11.2012. 20:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh