« Fun
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
WTF NA KVADRAT

Yasha Swag ili kako postati YouTube zvijezda

Recept je jednostavan - moraš napraviti nešto toliko loše, jadno ili glupo da te svi žele podijeliti na društvenim mrežama

Gledanje na vlastitu odgovornost
Gledanje na vlastitu odgovornost (Screenshot YouTube)
Više o

YouTube

,

zarada

,

Gangnam style

,

Psy

,

Yasha Swag

,

broj pregleda

Yasha Swag je irski wannabee raper za kojeg čovjek nikad ne može biti siguran misli li on to, božesačuvaj, ozbiljno. Dečko je napravio "spot" za svoju "pjesmu" Pickles, a navodnike smo stavili umjesto dva paragrafa lamentacija o jadnoj djeci današnjice i sličnim stvarima.

Uglavnom, mladac je odlučio postati zvijezda, zaraditi koju paru od YouTubea (vjerojatno je pročitao da je Psy zaradio 8 milijuna dolara od grozote zvane Gangnam Style) i potrudio se napraviti sve što je potrebno: izgleda loše, pjeva još gore, spot izgleda kao da ga je režirala njegova nagluha slijepa baka koja jako voli svog unuka.

Recept za uspjeh pokazao se sjajnim, jer su ga toliko pošerali na društvenim mrežama da je u samo 12 dana skupio 8.5 milijuna pregleda videa, što respektabilne svjetske zvijezde mogu samo sanjati.

Eto, i mi smo nasjeli na njegovu foru pa vam prenosimo video, dabogda se Yasha obogatio na oglasima:

UPOZORENJE ČITATELJIMA: Gledanje ovog videa može ozbiljno utjecati na vaš IQ, odričemo se svake odgovornosti za posljedica

07.12.2012. 21:18:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh