« Svijet
objavljeno prije 15 godina
SLIJEPI NARCIS

Silvio Berlusconi je uvjeren da ga Talijani vole

Talijanski premijer još je jednom pokazao veličinu svog ega i potvrdio da bez mnogo promišljanja može izjavljivati što poželi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Predrag M. Azdejković)
Više o

Silvio Berlusconi

,

Italija

,

seks skandal

"Talijani me vole ovakva kakav jesam: velikodušna, poštena, odana i pouzdana. I zato se i ne kanim mijenjati", rekao je u petak 72-godišnji Berlusconi..

Saga o seks-skandalima u petak je nastavljena izmjenom Berlusconijeve taktike prema medijima. Priznao je kako je možda pozvao jednog ili više pogrešnih gostiju, no smatra da nije učinio ništa nemoralno.

Četiri članice talijanske Akademije u međuvremenu su pozvale na bojkot idućeg susreta G8 koji bi se od 8. do 10. srpnja trebao održati u nedavno razrušenoj L'Aquili. Članice Akademije uputile su poziv na bojkot i prvim damama sedam industrijski najrazvijenih zemalja svijeta i Rusije. Time bi pokazale neslaganje sa seksističkim ponašanjem talijanskoga premijera i medijskog tajkuna prema ženama, stoji u priopćenju koje su objavile u četvrtak.

Berlusconija, kao i mnogo puta do sada, to uopće nije zbunilo pa je u četvrtak prijedlog članica akademije prokomentirao izjavom: "Što ćemo bez žena? Pa nismo valjda homoseksualci? Idući ću put sa sobom povesti nekoliko zabavljačica - punoljetnih, naravno."

Prijedlog o bojkotu do sada je potpisalo 6.500 žena, ali nakon gore navedene izjave taj bi broj brzo mogao drastično narasti.

Izvor: Hina

26.06.2009. 18:22:18
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh