« Glazba
objavljeno prije 15 godina
tiho tulumarenje

Silent party T-mobile INmusic festivala

Istovremeno nastupaju po 3 DJ-a, a publika na slušalicima bira koga će slušati

Fotografija vijesti
Više o

T-mobile INmusic festival

,

silent party

Ovogodišnji T-Mobile INmusic festival donosi još zanimljivih novosti i nastavlja sa iznenađenjima. Uz brojna velika glazbena imena koja će nastupati na live pozornicama, T-Mobile INmusic po prvi puta predstavlja Silent party!

Posjetitelji T-Mobile INmusic festivala imat će priliku doživjeti glazbu na jedan drugačiji način i putem bežičnih slušalica uživati u ritmovima elektronske glazbe. U sklopu Silent partyja istovremeno će nastupati po tri DJ-a, svaki u svojoj boji (plava, crvena i zelena), a publika će na slušalicama moći birati kojeg izvođača želi slušati. Raznobojne lampice na slušalicama otkrivat će koga je publika odabrala, a DJ-i će moći u svakom trenutku vidjeti koliko je njihova izvedba prihvaćena.

Budući da ovakva vrsta "tihog" partyja omogućava predstavljanje po tri izvođača istovoremeno, u dva dana održavanja T-Mobile INmusic festivala imat ćemo priliku čuti čak trideset domaćih i stranih DJ-a.

Silent party je zanimljiva inovacija koja upotpunjava ponudu T-Mobile INmusic festivala i otvora brojne nove mogućnosti. Uz to što daje priliku za nastup mladim talentima omogućava dvosmjernu komunikaciju između DJ-a i publike i održavanje partyja za sve, uvijek i svugdje...

12.06.2009. 17:36:57
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh