« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec
nastavak turneje

Depeche Mode sigurno dolazi u Zagreb

Zagrebački je jedan od četiri koncerta koji će se sigurno održati

Fotografija vijesti
Više o

Depeche Mode koncert Zagreb

,

novi datum koncerta

Grupa Depeche Mode nastavila je turneju 'Tour of the Universe' u ponedjeljak 8.lipnja u Leipzigu, nakon nedavne bolesti pjevača Davea Gahana. 10. Lipnja u Berlinu na Olympic stadionu oduševili su nevjerojatnih 65 000 obožavatelja i njihova europska ljetna turneja se nastavlja kao prema početnom rasporedu. 

Nažalost, Depeche Mode neće biti u mogućnosti nastupiti u osam gradova jer ne odgovaraju rasporedu turneje. Unatoč svima naporima da ipak pronađu slobodne datume, to se nije moglo realizirati stoga su otkazani koncerti u Ateni, Istanbulu, Bukureštu, Sofiji, Beogradu, Varšavi, Rigi i Vilniusu.   

Preostala četiri odgođena koncerta, u Zagrebu, Londonu i dva u Dusseldorfu prema navodima menadžmenta grupe će sigurno dobiti nove datume, koji bi trebali biti uskoro objavljeni. Kako je potrebno još malo vremena za usklađivanje rasporeda i dostupnost dvorana, isplati se pričekati još par dana.

Članovi benda osobno mole fanove za još malo strpljenja jer su četiri navedena datuma sigurna i zahvaljuju svima koji su kupili ulaznice jer su toliko čekali.  Depeche Mode se ispričava svojim obožavateljima ukoliko im je promijenjen raspored turneje uzrokovao bilo kakve poteškoće i od srca zahvaljuju za podršku cijelo ovo vrijeme.

12.06.2009. 15:09:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh