« Život
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
PRIPAZITE

Siječanj je mjesec za nevjere

Siječanj je mjesec u kojem se događa najviše nevjera, a stručnjaci tumače da se radi o pogrešnoj odluci da se loša veza nastavi za vrijeme blagdana

Siječanj je opasan za veze
Siječanj je opasan za veze (Arhiva)
Više o

prevara

,

nevjera

,

prekid veze

,

siječanj

Siječanj nosi stigmu mjeseca u kojem se događa najviše prevara, a uz to i najviše rastava i prekida veza, što najviše veseli odvjetnike za rastave koji su najzaposleniji upravo u prva dva mjeseca godine.

Stručnjaci tvrde da je to logično, jer mnogi ljudi koji su nesretni u vezama ostaju u njima tijekom blagdana, da bi nakon Nove godine pokušali okrenuti list i raskinuti loše odnose, pa je prvi korak najčešće - nevjera.

>> Kako spasiti vezu nakon nevjere >>

Nevjera dolazi djelomično zbog straha od različitosti, kažu stručnjaci za veze, jer dolazi do prevelikih razlika zbog loše komunikacije, a partneri koji se upuste u nevjeru vrlo često to rade izuzetno neoprezno, želeći biti otkriveni.

>> Nevjera je ponašanje koje se ponavlja >>

S druge strane, postoji i strah od zbližavanja koji se onda kompenzira nevjerom, jer su partneri od samog početka veze u strahu da će izgubiti svoju neovisnost. 

Naravno, tu je i nedostatak seksa kao jasno izražen razlog nevjere, a na zadnjem mjestu razloga je činjenica da jedan od partnera smatra da je veza završila tako i tako, no jednostavno nema hrabrosti to javno reći.

>> Nevjera baca u očaj, ali je i puna strasti >>

Bilo kako bilo, čuvajte se siječnja ...

27.01.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh