« Blogosfera
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca

Nevjera baca u očaj, ali je i puna strasti

Teško se odreći ljubavnika, usprkos solidnom suprugu
Teško se odreći ljubavnika, usprkos solidnom suprugu
Više o

brak

,

preljub

,

veze

,

nevjera

Krizasrednjihgodina.blog.hr  progovorila je o svom preljubu. Ima, kako kaže, stabilnu vezu s mužem, ali tu je i izvjesni Miki s kojim se svakodnevno viđa i prakticira seks koji je odavno prestao biti ‘povremeni’.

‘Nekad sam osuđivala preljubnike, a kad sam s godinama shvatila da nisam našla ljubav kakvu sam tražila, i ja sam utjehu potražila sa strane. Uostalom, ljubav je, kao i sve u životu, prolazna. Povremene avanture i ukradeni trenuci ljubavi davali su mi nadu da još uvijek mogu doživjeti ljubav bez koje mi se život čini besmislen.

No dobro, zašto sam tako očajna? S mužem je situacija stabilna, nije ni tako loša, ali nije se ni poboljšala. S Mikijem se viđam intenzivno i više ne mogu reći da je to povremeni seks, nego moram priznati da je naš odnos prerastao u vezu. To me najviše i muči.

Dva mužaPreljubnica u svom postu navodi da se osjeća kao da ima paralelni život s dva supruga. 

Osjećam se kao da živim paralelni život, kao da imam dva muža i zato sam očajna. Miki me voli i želi da se rastavim od muža, ali ja nisam sigurna da je on taj s kim bih željela biti u budućnosti. To sam mu i rekla i on je spreman čekati koliko treba. Ne bih ga htjela zavaravati jer ne želim ispasti pizda kao Marko od rastavljene. Ne znam šta da radim i totalno sam rastrgana.

Ali to nije sve (kao u reklami). Mali mi se redovito javlja i uskoro bi se trebali sresti i nastaviti tamo gdje smo stali. Malom sam rekla za Mikija, ali kao to je samo za preko zime. Dobro, Mali nije ljubomoran i to mu ne smeta.

Za razliku od njega, Miki bi mi složio frku da zna da ću opet biti s Malim.
U Mikija sam se počela pomalo zaljubljivati i žao bi mi bilo izgubiti ga, a s druge strane ne mogu a da opet ne budem s Malim. Ponekad ne mogu vjerovati da se sve to meni događa. Jesam li ja normalna? (ovo je samo retoričko pitanje ).’   (METRO)

12.05.2008. 21:32:14
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Lukoil
  14.05.2008. 13:24
  jesi, normalna si. ali si također kurva...
 2. avatar
  marna
  24.05.2008. 11:15
  "Što to samnom nije u redu" : pita se samohrana mama (bez muža i ljubavnika, ali sa dvoje djece)
 3. avatar
  reia
  13.07.2008. 17:31
  blago tebi, imaš toliko vremena i neznaš što bi od dosade pa eto, muči te pitanje života; dal da ostaneš s mužem ili s ljubavnikom!!! pa ako (pretpostavimo da imaš cca 30 god) sa svojim godinama još neznaš što bi sa sobom, nisi raščistila neke svoje stavove, tada te smatram neodraslom i nezrelom osobom, ... jer ponašati se nezrelo i kukati pri tome.. voliš muža, budi s njim! ako si se zaljubila u ljubavnika, muž te ubija sa svojom dosadom ili nezainteresiranošću tada se razvedi... a ovo 'kukanje' u stilu joj neznam kaj da radim smatram vrlo nezrelim i razmaženim! .. i kukavičkim, jer zapravo te boli briga i za jednog i za drugog, glavno je a sjediš na dvije stolice, da si osigurana s dvije strane...

  ukratko, blago svim ljudima s ovakvom spikom; stvarno smatram da imaju vremena i premalo brriga čim još stignu razbijati glavu s ovakvim spikama, dok se drugi grčevito bore za obitelj, posao, rate kredita , ZDRAVLJE, ostaju diuže na poslu da bi djetetu pružili više, jedno radi prvu , a drugi radi drugu smjenu, i sve bi dali jedno za drugo, ... ma o čemu ja to pišem; priznajem, draga moja ljubomorna sam na tebe, ne zbog problema kojeg imaš, već zato što se ti ne boriš s groznim stvarima u životu
  ps marrnu poštujem više iz njene jedne rečenice; neznam koja je njezina životna priča, no bar se bori za sebe i svoju djecu
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh