« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 1 mjesec
COOL

Serija HONOR Magic5 na Svjetski dan spavanja

Za miran san i manje umorne oči: serija HONOR Magic5 zablistala na Svjetski dan spavanja

HONOR Magic5
HONOR Magic5 (HONOR)
Više o

HONOR Magic5

,

Svjetski dan spavanja

Svjetski dan spavanja, kojeg obilježavamo 18. ožujka, međunarodni je događaj kojim se već 16. godinu zaredom želi ukazati na važnost i blagodati zdravog i dobrog sna. Prilika je to da razmotrimo i ključnu ulogu koju tehnologija igra u našem svakodnevnom životu i njezin utjecaj na naš san. Pametni telefoni postali su neizostavan dio komunikacije i zabave jer nude rješenje za sve naše digitalne potrebe. Među tim uređajima, serija HONOR Magic5, koja se sastoji od modela Magic5 Lite i Magic5 Pro, ističe se iznimnom tehnologijom zaslona i prednostima koje donose, poput smanjenja umora očiju, što potvrđuje i certifikat TÜV Rheinland Low Blue Light.

Pametni telefoni Magic5 Lite i Magic5 Pro imaju OLED zakrivljene zaslone koji prikazuju zapanjujuće slike sa širokim rasponom boja, visokom rezolucijom i naprednom tehnologijom zatamnjenja. Ovi uređaji ne samo da zadovoljavaju naše potrebe za zabavom, već nude i bitne značajke kako bi se osigurala zdrava ravnoteža između vremena provedenog pred ekranom i spavanja.

HONOR Magic5 Lite ima 6,67-inčni OLED zakrivljeni zaslon s ultra tankim okvirima i omjerom zaslona i kućišta od 93%. Pruža živopisne slike s do 1,07 milijardi boja i širokim rasponom boja od 100% DCI-P3. Certifikat TÜV Rheinland Low Blue Light osigurava da zaslon smanjuje emisiju štetnog plavog svjetla bez promjene boja. Ova značajka pomaže ublažiti naprezanje očiju i umor te time i bolju kvalitetu sna korisnika.

Osim TÜV Rheinland Low Blue Light, Magic5Lite nudi PWM tehnologiju zatamnjenja od 1920 Hz koja smanjuje treperenje i naprezanje očiju u okruženjima slabog osvjetljenja. Također uključuje algoritme dnevnog svjetla i noćnog zaslona, podešavajući razinu svjetline prema okolnim svjetlosnim uvjetima. Ove značajke, u kombinaciji s načinom rada e-Book i tamnim načinom rada, čine HONOR Magic5 Lite uređajem koji ne samo da pruža impresivno iskustvo gledanja, već i daje prednost dobrobiti korisnika.

HONOR Magic5 Pro svojim 6,81-inčnim LTPO četverostrukim zakrivljenim plutajućim zaslonom nudi još impresivnije iskustvo. Može se pohvaliti prvom tehnologijom zatamnjenja PWM-a od 2160 Hz za dodatno smanjenje naprezanja očiju. Njegova značajka Circadian Night Display automatski podešava zaslon toplijim bojama u večernjim satima, smanjujući emisije plavog svjetla i poboljšavajući kvalitetu sna.

Obilježavajući Svjetski dan spavanja, važno je odati priznanje inovacijama u tehnologiji zaslona koje doprinose boljem spavanju i općoj dobrobiti. HONOR Magic5 serija prikazuje ove napretke, pružajući iznimno iskustvo gledanja, a istovremeno daje prednost zdravlju korisnika. Smanjenjem emisija plavog svjetla i ponudom značajki koje smanjuju naprezanje očiju, pametni telefoni Magic5 Lite i Magic5 Pro savršeni su suputnici za one koji cijene visokokvalitetno iskustvo gledanja i dobar san.

Za više informacija posjetite HONOR online na www.hihonor.com/hr

 

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

16.03.2023. 15:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh