« Seks
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
HMMM

Seksualne fantazije koje nisu baš normalne ...

Seks s dvije žene ili dva muškarca je normalna fantazija, no seks sa životinjom ili zlatni tuš definitivno ne spadaju u normalan seks

Ima i onih koji briju na životinjske kostime ...
Ima i onih koji briju na životinjske kostime ... (Arhiva)
Više o

seksualne maštarije

,

seksualne perverzije

Seksualne fantazije moraju obavezno imati granice, kažu seksolozi koji tvrde i da postoje patološke seksualne fantazije - one koje isključuju izostanak pristanka partnera, uključuju bol i sve što je povezano s tim kako bi se došlo do uzbuđenja i vrhunca.

Da to prevedemo na normalan jezik - seks s dvije žene ili dva muškarca je normalna fantazija, no seks sa životinjom ili zlatni tuš definitivno ne spadaju u normalan seks, i stvarno nam ne trebaju znanstvenici da bi shvatili da su to prilično devijantne misli.

Jednako tako, seksualne igračke nisu plod mašte starih perverznjaka, već prilično elaborirano stvorene naprave za pružanje užitka, barem one koje se nalaze na pultovima sex shopova - one malo skrivene definitivno izbjegavajte jer su povezane s gornjim no-no "igricama".

Muškarci su inače skloniji fantazijama od žena, a ujedno ih i opisuju puno živopisnije od žena koje uglavnom maštaju o seksualnoj potčinjenosti.

I da ... ako mislite da je sve u redu sve dok se oba partnera slažu s tim ... razmislite još jednom o svim mogućnostima pa zaključite još jednom.

10.11.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh