« Seks
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
KAKO?

Seksipil određuje ponašanje, a ne odjeća

Netko se iz petnih žila trudi biti seksi, dok netko drugi jednostavno jest seksi, pa taman da na sebi ima golemu jutenu vreću

Govor tijela važan je za seksipil
Govor tijela važan je za seksipil (DeviantArt)
Više o

zavođenje

,

prvi seks

,

seksi izgled

,

seksipil

,

zavodljivost

,

senzualnost

Kako biti seksi, a da to ne bude vulgarno nije lako postići, a stručnjaci tvrde da je stvar jednostavno u ponašanju žene - neke su seksi bez ikakvog truda, dok drugima to jednostavno ne polazi za rukom. 

Jednako tako reagiraju i muškarci, pa će žena koju nije teško osvojiti, da se pristojno izrazimo, biti ona koja već na prvom sastanku puno priča o seksu, a odjeća joj otkriva što više može. S druge strane, seksipilna će žena svoju putenost naglašavati govorom tijela i otkrit će samo jedan atribut, ili ga dati naslutiti nečim prozirnim.

Žena koja stalno dijeli komplimente muškarcu i već na trećem sastanku kod nje ima crnu čipkastu spavaćicu ponovno će biti ocijenjena lagano vulgarnom, dok će drugi tip žene senzualno podgrijavati vatricu u razgovorima koji se dotiču seksa, a spavaćica če visiti s unutrašnje strane vrata u kupaoni, da muškarcu da do znanja da se mora potruditi.

Drugi je sastanak s vulgarnijom varijantom već kod nje i bez problema se sa "samo ćemo se malo maziti" završava u krevetu, gdje se odmah isproba sve i muškarac gubi interes za daljnjim sastancima jer je sve već vidio i isprobao.

Seksipilna će žena držati muškarca u napetosti strastvenim poljupcima pred njenim vratima, no u stan će ući sama, tako da će se muškarac trebati dobro potruditi da uđe unutra na nekom od slijedećih sastanaka.

Sve u svemu, seksipil i senzualnost idu ruku pod ruku i privlače puno jače od odjeće "na izvol'te" i laganog puta do kreveta ...

23.09.2013. 20:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh