« Seks
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Kako postići istovremeni orgazam

Pošto muškarci brže stižu do vrhunca od žena, potrebna je prilična količina dobre volje i koordinacije da se zajednički dođe do orgazma

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

orgazam

,

ženski orgazam

,

muški orgazam

,

istovremeni orgazam

,

zajednički orgazam

Zajednički orgazam je, po nekima, kao jednorog - svi su čuli da postoji, ali ga nitko nije vidio i o njemu se pričaju bajke. No, zapravo je potrebno samo malo volje na obje strane kako bi se postigao taj Sveti Gral seksa.

Osnovni problem je u tome što žene sporije dolaze do orgazma od muškaraca (ili muškarci ne znaju što rade, još nije točno definirano ...). Stoga, žene treba bolje zagrijati nego što se to inače radi, tako da je preporučljivo da žena tijekom predigre cijelo vrijeme trlja svoje međunožje po tijelu muškaca. 

Dvije su poze koje će vas najsigurnije dovesti do zajedničkog orgazma - misionarski položaj i žena u gornjem položaju. Misionarski se položaj može malo modificirati tako da se podloži jastuk ispod stražnjice, pa će muškarac cijelo vrijeme trljati vaš klitoris tijekom akcije, a ako ste gore, znate i same da imate situaciju pod kontrolom. 

Važno je imati aktivnu komunikaciju tijekom seksa, pa kad muškarac dođe blizu vrhunca, a vi niste još ni blizu, malo stanete, date mu vremena da se razbistri, no istovremeno treba održavati stimulaciju ženskih erogenih zona kako joj ne bi splasnulo raspoloženje.

Pomažu i Kegelove vježbe, i to za oba partnera. Ženama će kontrakcija pomoći da dostignu orgazam, a muškarcima da ga odgode, pa bi bilo dobro da ih zajedno radite kako biste ih mogli zajednički i primjeniti kad zatreba.

Eto, uz dogovorene signale da je vrhunac gotovo stigao, poput oblizivanja usana ili jasno izrečenih riječi, uhvatit ćete zajedno jednoroga za rog i doživjeti vrhunac. 

 

23.09.2013. 23:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh