« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
HE HE

Seksajte se češće

Seksualna aktivnost svake osobe je potpuno individualna i ne postoji točno određena količina seksa koja se treba ispuniti na tjednoj bazi

Radite to češće
Radite to češće (Arhiva)
Više o

seks

,

učestalost seksa

,

seksanje

Normalno je da se količina seksa starenjem smanjuje, a do neredovitog seksa može doći i u dugim vezama zbog nedovoljno slobodnog vremena, stalnog umora i brzog načina života. 

No, seks se ne može točno planirati kako bi bio češći, ali ipak postoji nekoliko metoda koje se mogu primijeniti kako bi se promijenila situacija u spavaćoj sobi.

Odredite vrijeme samo za sebe svaki dan ili dva puta tjedno, kako vam odgovara, i neka to vrijeme bude rezervirano za bilo kakve seksualne radnje s partnerom.

Jednako tako, uvijek se mogu uvesti nove stvari, isprobati na primjer nove poze, tantrički seks, ili se može ispuniti neka fantazija. Pomoći mogu i prirodni afrodizijaci koji se nalaze u hrani. Važno je da oboje radite na poboljšanju seksualnog života i rezultati neće izostati.

Seks ima mnoge prednosti za organizam, a izostanak istog utjecat će na tjelesne funkcije. Tako, neredovit seks može utjecati na raspoloženje, pojačati stres, ali i uzrokovati probleme u vezi.

Ne postoji određena količina seksa koja se smatra redovitom ni propisana standardna količina. Ipak, kako bi se poboljšao seksualni život, partneri mogu uvesti novitete u spavaću sobu.

Sve u svemu, seksajte se što češće!

11.06.2022. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh