« Seks
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
STVARNO?

Gdje su ljudi najzadovoljniji seksom

Stanovnici Pariza uvjerljivo su osvojili prvo mjesto na listi jer su se u najvećem postotku izjasnili da su zadovoljni seksom

Parižani su zadovoljni seksom
Parižani su zadovoljni seksom (Arhiva)
Više o

Pariz

,

seksualno zadovoljstvo

,

zadovoljstvo seksom

Seks je drugačiji svaki puta (jer ako nije, brzo će vam dojaditi), a jedna od stvari koje očitu utječu na to je i mjesto gdje se vodi ljubav. Pritom ne mislimo na mjesto u domu, već gradove širom svijeta čijih je 450 tisuća stanovnika bilo ispitano o zadovoljstvu seksom.

Ne treba se čuditi da je grad svjetla i ljubavi na prvom mjestu - stanovnici Pariza uvjerljivo su osvojili prvo mjesto na listi jer su se u najvećem postotku izjasnili da su zadovoljni seksom

Slijede stanovnici Rio de Janeira, a nakon toga Londona, Los Angelesa i Berlina. Zadnjih pet mjesta u top 10 pripalo je ovim gradovima - New York, Sao Paolo, Las Vegas, Ibiza i Amsterdam. 

Seksualno zadovoljstvo nešto je sasvim drugo (naravno, mislimo na broj orgazama), a tu je poredak potpuno drugačiji - pobijedio je Antwerpen, a slijede Varšava, Bruxelles, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Ghent, Sao Paulo, Rio de Janeiro i Los Angeles. 

Najmanje zadovoljni seksualnim životom su građani kineskog grada Chengdu. Slijede ga gradovi Guangzhou, Shanghai, Tokyo, Cork, Hong Kong, Perth, Helsinki, Oslo i Beijing.

Znači, ako razmišljate o selidbi... i ovo je nešto što vrijedi uzeti u obzir pri donošenju odluke.

22.06.2017. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh