« Seks
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
MA DA?!

Seks treba pričekati ako tražite pravu ljubav

Ne, ovo nije propaganda za neku religiju i slične stvari, radi se o rezultatima istraživanja koje je pokazalo da upoznavanje druge osobe prije seksa igra veliku ulogu u duljini veze

Kad treba doći do seksa?
Kad treba doći do seksa? (Arhiva)
Više o

seks

,

prvi seks

,

ozbiljna veza

Seks na prvom spoju, drugom, petom ... koplja se uvijek lome oko istog pitanja, kako započeti vezu kad je u pitanju seks?

E, pa zanimljivo istraživanje Sveučilišta Iowa kaže da je dobro pričekati, jer su njihovi rezultati pokazali da parovi koji se dobro upoznaju prije nego stupe u seksualne odnose imaju više izgleda za trajnu vezu od onih koji se u krevetu nađu već na prvom spoju, pokazala je nova studija.

Najveći broj ispitanika koji su izjavili da su čekali da veza postane ozbiljnija prije nego su se upustili u intimne odnose, danas ima, po svojoj procjeni, kvalitetan odnos.

Štoviše, odnos im je u svim segmentima bolji nego kod onih koji su se seksali povremeno, ili koji su stupili u intimni odnos, a nisu bili u vezi.

"Postoji nešto u osobinama ljudi koji čekaju na seks što se može povezati s visoko kvalitetnim vezama", rekao je profesor Anthony Paik sa Sveučilišta u Iowi.

Međutim, voditelj istraživanja naglašava da istraživanje nije pokazalo da rani seks isključuje mogućnost dobre veze.

Stoga, ako ste od onih koji baš ne čekaju ... nemojte se deprimirati, ima šanse i za vas.

13.12.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh