Metro-portal.hr

objavljeno 13.12.2015. 23:01:00
MA DA?!

Seks treba pričekati ako tražite pravu ljubav

Ne, ovo nije propaganda za neku religiju i slične stvari, radi se o rezultatima istraživanja koje je pokazalo da upoznavanje druge osobe prije seksa igra veliku ulogu u duljini veze

Kad treba doći do seksa?
Kad treba doći do seksa? (Arhiva)

Seks na prvom spoju, drugom, petom ... koplja se uvijek lome oko istog pitanja, kako započeti vezu kad je u pitanju seks?

E, pa zanimljivo istraživanje Sveučilišta Iowa kaže da je dobro pričekati, jer su njihovi rezultati pokazali da parovi koji se dobro upoznaju prije nego stupe u seksualne odnose imaju više izgleda za trajnu vezu od onih koji se u krevetu nađu već na prvom spoju, pokazala je nova studija.

Najveći broj ispitanika koji su izjavili da su čekali da veza postane ozbiljnija prije nego su se upustili u intimne odnose, danas ima, po svojoj procjeni, kvalitetan odnos.

Štoviše, odnos im je u svim segmentima bolji nego kod onih koji su se seksali povremeno, ili koji su stupili u intimni odnos, a nisu bili u vezi.

"Postoji nešto u osobinama ljudi koji čekaju na seks što se može povezati s visoko kvalitetnim vezama", rekao je profesor Anthony Paik sa Sveučilišta u Iowi.

Međutim, voditelj istraživanja naglašava da istraživanje nije pokazalo da rani seks isključuje mogućnost dobre veze.

Stoga, ako ste od onih koji baš ne čekaju ... nemojte se deprimirati, ima šanse i za vas.

13.12.2015. 23:01:00
http://metro-portal.hr/seks-treba-pricekati-ako-trazite-pravu-ljubav/95505/