« Seks
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
OBUZDAJTE NAGON

Seks na plaži - strast može završiti iza rešetaka

Vođenje ljubavi na javnom mjestu ilegalno je u većini zemalja; za seks na plaži prijete novčane i zatvorske kazne

seks na plaži
seks na plaži (Shutterstock)
Više o

zatvor

,

seks

,

seks na plaži

,

novčana kazna

Ljeto, sunce, more, romantika i alkohol bude strasti pa se parovi nepromišljeno odlučuju na seks na plaži u nadi da neće biti uhvaćeni. Seks na javnim mjestima zakonom je zabranjen u većini zemalja, a počiniteljima prijete novčane pa čak i zatvorske kazne.

>>Vrijeme za seks na plaži?

Policija je ponekad sklona prijeći preko prekršaja pa parove upućuje da se rashlade u moru, ali su poznati i slučajevi u kojima je strast završila iza rešetaka. U Hrvatskoj počiniteljima prijeti zatvorska kazna od 30 dana ili novčana od 150 eura, dok Španjolci traže i do 75.000 eura.

Rizik se nikako ne isplati u Rumunjskoj koja seks na plaži kažnjava sa sedam godina zatvora. Grci također ne pristaju na novčane opomene nego predviđaju kaznu zatvora od do dvije godine. Na nekoliko mjeseci iza rešetaka počinitelji mogu završiti u Austriji, Turskoj i Italiji.

>>Šest godina zatvora zbog seksa na plaži

Dubai se ubraja među najkonzervativnija turistička odredišta. Na javnom mjestu je zabranjeno maženje, grljenje i ljubljenje, pogotovo među osobama koje nisu u braku, žene koje se "kupaju bez gornjeg dijela" mogu završiti i u zatvoru. Najliberalniji su Šveđani i Norvežani koji seks na plaži kažnjavaju s 50 eura.

25.07.2011. 22:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh