« Seks
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
HE HE

Seks kako ga žene vole...

Željeli mi to ili ne, od izlaska 50 nijansi sive percepcija seksa i otvorenost ženskog roda očito se drastično promijenila, jer ih gotovo dvije trećine priznaje da voli - grub seks

Što zapravo žele? ;)
Što zapravo žele? ;) (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

želje

Pitanje za brdu love je jednostavno - kakav seks žene vole? Naravno, likovi iz bajke koji se vole hvaliti svojim seksualnim doživljajima u većini slučajeva su zadnji takav doživljaj imali kad su se nehotice okrznuli s nekom dojkom... ili su se družili s Desankom.

Pravi frajeri, za početak, neće se hvaliti takvim stvarima.... a uz to, sve je niža dobna granica za svašta, tako da i mlađi maloljetnici čitaju 50 nijansi sive i kažu - a, ono, tak... nije baš nekaj.

Sve to je izazvalo vjerojatno najsnažniju seksualnu revoluciju u povijesti (o kojoj se zapravo vrlo malo piše), a u skladu s tim su se promijenile i seksualne navike, naročio žena, pokazalo je zanimljivo istraživanje internetske stranice za upoznavanje OkCupid.

>> 237 razloga zašto žene žele seks >>

Nakon što su anketirali preko 400 tisuća svojih članova, zaključili su da žene u sve većem broju preferiraju grubi seks - njih čak 62 posto!

Ako pitate stručnjake, tu za njih nema ništa čudnoga - kad vas netko ogrebe, udari ili ugrize vama skače broj otkucaja srca i krvni tlak, što tijekom seksa nije teško protumačiti kao seksualno uzbuđenje. Štoviše, neki dijelovi mozga imaju potpuno identičnu reakciju na seksualno uzbuđenje i bol.

>> Zašto se žene upuštaju u neobavezni seks >>

Što onda žene najviše vole u tom smislu? Brojke kažu sljedeće - 60 posto voli da partner preuzme potpunu kontrolu u seksu, dva posto više voli biti povučeno za kosu, a uz to su omiljeni ugrizi, pogrdna imena i vezanje...

17.04.2021. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh