« Seks
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
HMM ...

Zašto se žene upuštaju u neobavezni seks

Žene se sve češće nalaze u situacijama koje su prije bile gotovo pa rezervirane za muškarce, a tako je i s neobaveznim seksom

I žene aktivno traže nove partnere
I žene aktivno traže nove partnere (Dreamstime)
Više o

seks

,

razlozi

,

neobavezni seks

,

najbolji seks

,

seks bez obaveza

Moderno doba donijelo je i određene promjene u muško-ženskim odnosima, pa su tako i žene otkrile čari seksa bez ljubavi, pokazala su recentna istraživanja koja su se pokušala fokusirati na razloge ovakve promjene stava nježnijeg spola.

Do sada je takvo ponašanje bilo gotovo isključivo rezervirano za muškarce, no u zadnje vrijeme sve više žena kreće istim putem i traže neobavezan seks, bez ljubavi, golu strast koja će zadovoljiti njihove potrebe.

Zašto? Između ostaloga, i žene često koriste seks za samopotvrđivanje - želja da se osjećaju poželjno i seksi, kao prave zavodnice koje muškarci gledaju s divljenjem što im donosi snagu i potvrdu svojih želja.

Naravno, nerijetko se radi i o seksu iz osvete, jer nakon što izgube vjeru u ljubav i partnera, žele se osvetiti svim muškarcima lomljenjem srca i povrijediti osobu koja je povrijedila njih. Njima je dovoljno da to naprave, a nije čak niti važno hoće li osoba koja ih je povrijedla saznati da je bila s drugim.

Jednako kao i muškarci, žene se seksom oslobađaju od stresa. Neki to rade alkoholom, neki izležavanjem na kauču, a ima sve više onih koji izlaze tražeći seksualnog partnera za ludu noć punu strasti.

Ne treba zaboraviti ni prirodne potrebe, koje vrlo često mogu biti uzrok neobaveznog seksa. Potrebe imaju i žene, ne samo muškarci, pa kada dugo vremena nemaju partnera, logično je da krenu u potragu za nekim tko će im utažiti glad.

15.11.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh