« Seks
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
UM I TIJELO

Četiri male tajne vrhunskog seksa

Za dobar seks potrebno je fokusirati se ne samo na tijelo nego i na misli partnera, ali prije toga morate razumjeti i vlastite osjećaje

Kako do sjajnog seksa
Kako do sjajnog seksa (Arhiva)
Više o

seks

,

tajne

,

najbolji seks

,

vrhunski seks

,

The Four Secrets of Amazing Sex

Dobar seks održava vezu, ali i dobar seks traži povremene novitete kako ne bi postao dosadan. Kako bi u potpunosti uživali u intimnim odnosima s partnerom ili partnericom nužno je uključiti ne samo tijelo nego i um i svih pet čula.

Za dobar seks potrebno je fokusirati se ne samo na tijelo nego i na misli, otkrile su za britanski Sun Georgia Foster i Beverley Anne Foster, autorice knjige 'The Four Secrets of Amazing Sex'.

Zavođenje je prva mala tajna koja će vam omogućiti da očuvate strast. Većina ljudi smatra kako moraju biti zavedeni da bi se osjećali privlačno i poželjno, ali takvo mišljenje je potpuno pogrešno. Želja za partnerom stvara se u vašem umu, otkrivaju dvije spisateljice, a upravo na taj način razumijete što vas točno uzbuđuje. Ne možete od partnera očekivati da potakne vaš seksualni nagon ako ne razumijete vlastite osjećaje.

Druga mala tajna nužna za kvalitetan seks je uključivanje svih osjetila. Zahvaljujući mirisu, okusu, dodiru, sluhu i vidu možete intenzivnije uživati u svim seksualnim igrama i igricama. Najbitnije je da uključite i koristite sva osjetila i prepustite se partneru.

Još jedna tajna dobrog seksa je povjerenje. Kako bi se mogli u potpunosti prepustiti partneru morate biti sigurni u njega. Koncentrirajte misli na partnera jer ćete na taj način lakše pobuditi svoja osjetila, a nakon toga se prepustite jedno drugome na putu do vrhunskog užitka.

Kako stvari ne bi stale i ostale na tek povremenim dobrim odnosima morate razmišljati o doživljenom. To razmišljanje je četvrta mala tajna, a bitno je zbog toga što će vas potaknuti na želju za ponovnim proživljanjem istog vrhunskog iskustva. Kako i u slučaju seksa vrijedi pravilo 'vježbom do savršenstva', s vremenom ćete sve više upoznavati partnera, tjelesno i osjećajno, a time će i vaši intimni kontakti postajati sve bolji i bolji.

04.03.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh