« Seks
objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana
EH, DA... :)

Seks bez obaveza... i problema

Nije jednostavno, znamo, tako da definitivno nije preporučljiv, no ako baš želite, evo vam par savjeta kojih se morate držati po svaku cijenu

Na što treba paziti
Na što treba paziti (Arhiva)
Više o

seks

,

seks bez obaveza

Seks bez obaveza može zvučati savršeno, no zapravo puno češće završi svađom i suzama jer je jedna od strana neke stvari uzela previše ozbiljno.

Nije jednostavno, znamo, tako da definitivno nije preporučljiv, no ako baš želite, evo vam par savjeta kojih se morate držati po svaku cijenu.

Nema romantike - večerice, kavice i šetnjice pojmovi su koje trebate zaboraviti. Ako svoju vezu počnete širiti na prostore izvan spavaće sobe ili stana, alarm za "opasnost" se počinje paliti. 

Otvorena komunikacija - budite izravni i otvoreni u komunikaciji, pogotovo kada je riječ o tome što želite u krevetu. Ako želite isprobavati kinky stvari, ovo vam je savršena prilika za to. 

Unaprijed dogovorite na čemu ste - oOsnovno je pravilo odrediti što očekujete od odnosa. Ako je želja s obje strane samo seks, nema brige, uživajte dokle traje. 

Zaboravite na osjećaje  - prijatelj s povlasticama je samo to, ništa više od casual seksa. Veoma je lako pomiješati odličan seks sa potencijalnom vezom, stoga kada osjetite nagovještaje emocija, vrijeme je za rastanak. 

Zaštita je obavezna  - zaista nije potrebno dodatno objašnjavati, ali nemojte riskirati s osobom s kojom u budućnosti ne planirate ništa ozbiljno. 

Pa vi probajte, ako želite...

23.01.2021. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    23.01.2021. 21:05
    to je najbolje s nekim na brzinu na plazi
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh