« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
NAJAVE

Sea Dance festival dodaje gas

Najveći crnogorski festival dodao je gas i izlazi s još fantastičnih imena koja grade jedno od njegovih najupečatljivijih izdanja dosad! Stižu Senidah, Crni Cerak, Mimi Mercedez i Tam

Sea Dance ima opak lineup
Sea Dance ima opak lineup (Arhiva)
Više o

Sea Dance Festival

Nakon prošlotjedne prve najave da na Sea Dance stižu globalni hitmakeri Shouse i Mahmut Orhan, najveći crnogorski festival dodao je gas i izlazi s još fantastičnih imena koja grade jedno od njegovih najupečatljivijih izdanja dosad! Svoje nastupe na plaži Buljarica od 26. do 28. kolovoza potvrdila je snažna regionalna postava koju predvodi najveće žensko trap ime ovih prostora Senidah, a prate je senzacija Crni Cerak, obožavana Mimi Mercedez kao i svježa nova imena Tam, Micka Lifa i Da Wreck.

Zajedno s ranije najavljenim headlinerima Ninom Kraviz, Anfisom Letyago, Anom Đurić Konstraktom, Kalush Orchestrom i Dubioza Kolektivom, dobitnik nagrade za Najbolji europski festival zacementirao je svoju poziciju daleko najveće festivalske i turističke atrakcije na crnogorskoj obali ovog leta. Zbog ogromnog interesa publike, Sea Dance je i ove godine pokrenuo popularnu akciju pod nazivom „Uzmi 4, zgrabi 5", tijekom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance fanovi festivala petu dobivaju na poklon.

Senidah i regionalne trap zvijezde stižu! | Sea Dance Festival 2022

Senidah, neprikosnovena trap kraljica i jedna od najtraženijih regionalnih zvijezda, ponovo će, nakon spektakularnog nastupa na Glavnoj pozornici EXIT festivala, svojim hitovima ujediniti regiju na najvećem partyju ljeta u Buljarici. Nova trap i rap senzacija Crni Cerak u tirkiznu uvalu donose hitove kao što su „CC1" i „CC2", koje su napravili za „Južni vetar", ali i novu stvar „CC3", koju su prvi put izveli na Exitu i zapalili na desetine tisuća fanova koji su skakali na svaki beat. Moćne bas linije i kontroverzni stihovi reperic Mimi Mercedez će dovesti atmosferu na Sea Dance festivalu do usijanja, a traperica Micka Lifa donosi svjež zvuk i zapažene singlove kao što su: „Njiham", „Naturale & Pure", „Flajke" i „Kardio".

Pop zvijezda u usponu i talentirana kantautorica Tam, koja predvodi glas jedne nove generacije, rasplamsat će Sea Dance hitovima s debitantskog EP izdanja „Refleksija", poput „Žad", „Brži od svega", „Infierno" i „Aj ćao", kao i novim ljetnim singlom „Pogana". Regionalnoj trap i rap postavi pridružuje se i crnogorska podrška - mladi barski hip hop sastav Da Wreck, koji će dići na noge publiku pjesmama s albuma „Crkvice" i „Sedam", ali i singlovima „Grizeldisimo" i „Naše Djelo".

Osim ove fantastične trap i hip hop postave, na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala, koje će biti održano od 26. do 28. kolovoza, nastupit će i već objavljena glazbena imena iz Europe i regije: predvodnice svjetske elektronske scene Nina Kraviz i Anfisa Letyago, hitmakeri Shouse i Mahmut Orhan, najtraženije glazbeno ime regije Ana Đurić Konstrakta, pobjednici Eurovizije KALUSH Orchestra i jedan od najvećih regionalnih bendova posljednjih desetljeća Dubioza Kolektiv.

Ograničen kontingent festivalskih ulaznica po poklon cijeni od 240 kn, uz 40% popusta, u prodaji je do isteka zaliha, a zbog velikog interesa publike Sea Dance je pokrenuo akciju pod nazivom „Uzmi 4, zgrabi 5", tijekom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance fanovi festivala petu dobivaju na poklon. S obzirom na popularnost akcije proteklih godina, očekuje se da će predviđeni kontingent planuti u vrlo kratkom roku! Ulaznice su dostupne preko festivalske stranice, kao i Entrio.

 

26.07.2022. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh