« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
HE HE

Savršen muškarac može se naći ...

Savršen muškarac ipak postoji, naravno, pod uvjetom da malo smanjite kriterije, ali kako to i tako radite nesvjesno, razmislite malo pa odlučite ...

Što čini savršenog muškarca
Što čini savršenog muškarca (Shutterstock)
Više o

muškarac

,

osobine

,

karakteristike

,

savršen muškarac

Savršen muškarac nedosanjani je san mnogih žena, što zbog objektivne nestašice istih, što zbog previsoko postavljenih letvica za okruženje u kojem se nalaze. No, kakav je to savršen muškarac? Ako pitate korisnice portala Match.com, dobit ćete zanimljive odgovore.

>> Kakav treba biti savršen muškarac >>

Naime, jasno je da ne možete tražiti iste stvari od muškarca kad imate 20, 35 ili 50 godina, pa zvuči potpuno normalno da cure od 18 do 24 godine traže duhovitog tipa koji je uvijek za akciju i voli slušati i gledati što i one.

>> Savršen muškarac je štreberskog izgleda i nosi dvodnevnu bradu >>

Sljedećih desetak godina traži se ambiciozan lik koji predano radi na svojoj karijeri, a kod generacija od 35. do 44. godine starosti najvažnije je da je muškarac - pet godina stariji? No, to se s 45. mijenja i žene se transformiraju u pume pa ih zanimaju mlađi sljedećih desetak godina, da bi s 55 poželjele seksualno kompatibilnog gospodina. 

>> Što kažu žene: kakav je savršen muškarac >>

No, ako biramo karakteristike po nacijama, idealan muškarac vješt je s lovom kao Nijemac, oblači se kao Talijan, zdrav je kao Šveđanin, vatren kao Španjolac, romantičan kao Francuz i duhovit kao Britanac.

20.01.2015. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh