« Život
objavljeno prije 5 godina
LOOL

Savjeti za uspješnu vezu koji nisu romantični

Znanstvenici tvrde da je jedini način na koji možete osigurati redovite spolne odnose u vezi taj da ih unaprijed dogovarate i držite se dogovora

Neromantični savjeti za uspješnu i romantičnu vezu
Neromantični savjeti za uspješnu i romantičnu vezu (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

veza

,

uspješna veza

U moru monotonih savjeta o ljubavnom životu koji se neprestano recikliraju, mi smo vam odlučili ponuditi savjete kako se nositi sa problemima u vezi na način da zamislite najromantičnije moguće rješenje - i onda postupite potpuno suprotno.

Provodite manje vremena zajedno - dug i naporan tjedan na poslu zbog kojeg ste oboje pod stresom samo da bi se svađali kao pas i mačka čim uspijete uskladiti obveze da zajednički provedete slobodno vrijeme?

Spavajte odvojeno - kao što svatko tko je u zadnjih 30 godina pogledao bilo koji sitcom zna, trenutak kada je jedan od partnera (muškarac) prisiljen spavati na kauču znak je da je netko (muškarac) zeznuo stvar. Drugim riječima, već nas godinama uvjeravaju da odvojeno spavanje znači i vezu koja ne funkcionira.

Ipak, nije sve tako crno-bijelo. Naprotiv, odvojeno spavanje moglo bi biti najbolja stvar koja se dogodila vašoj vezi.

Udajte se za ružnog i glupog muškarca - ako je vjerovati najnovijem istraživanju, ukoliko ste žena, za dugu i uspješnu vezu morati naći partnera koji je vam je fizičkim izgledom i intelektualnim sposobnostima inferioran.

Naučite se zavaravati - sigurno poznajete barem jedan par u kojem su partneri već na prvi pogled toliko različiti da vam je vam je potpuno nevjerojatno kako su „doživjeli" prvi tjedan, a kamoli prvu godišnjicu veze. Što je najgore, često su ljudi u takvim vezama upravo oni koji forsiraju zaljubljenost i nemaju problema sa izljevima nježnosti u bilo koje doba dana i na bilo kojem mjestu. Upravo ta sposobnost obmanjivanja samog sebe mogla bi biti tajna za dugoročnu sreću.

Dogovarajte seks - nije nikakva tajna da je dobar i aktivan seksualni život vrlo važan dio svake dobre veze, međutim, mnogi se parovi prije ili poslije nađu u situaciji da im između seksualnih susreta prolazi sve više i više vremena. Što napraviti ako se nađete u takvoj situaciji? Nabavite tajnicu, kažu znanstvenici.

30.08.2015. 22:02:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh