« Seks
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
SAVJETI :)

Savjeti za uspješan seks bez obaveza

Ovakva kombinacija među partnerima nije toliko lako izvediva koliko zvuči, upravo zato jer je seks bez obaveza vrlo rijetko u potpunosti takav

Kako preživjeti seks bez obaveza
Kako preživjeti seks bez obaveza (Shutterstock)
Više o

seks

,

seks bez obaveza

Seks bez obaveza postaje sve učestaliji oblik odnosa. Ovakva kombinacija među partnerima nije toliko lako izvediva koliko zvuči, upravo zato jer je seks bez obaveza rijetko, u potpunosti, seks bez obaveza. 

Često završava stvaranjem emocija s jedne od strana koja misli da može odvojiti emocije od fizičkog odnosa, a zapravo ne može. 

Ako se upuštate u ovakav oblik odnosa, važno je poštovati određena pravila kako ne biste iz odnosa izašli povrijeđeni. 

Bez osjećaja - prijatelj s povlasticama je samo to, ništa više od casual seksa. Veoma je lako pomiješati odličan seks sa potencijalnom vezom, stoga kada osjetite nagovještaje emocija, vrijeme je za rastanak. 

Bez romantike - večerice, kavice i šetnjice pojmovi su koje trebate zaboraviti. Ako svoju vezu počnete širiti na prostore izvan spavaće sobe ili stana, alarm za "opasnost" se počinje paliti. 

Dogovor - osnovno je pravilo odrediti što očekujete od odnosa. Ako je želja s obje strane samo seks, nema brige, uživajte dokle traje. 

Obavezna zaštita - stvarno nije potrebno dodatno objašnjavati, ali nemojte riskirati s osobom s kojom u budućnosti ne planirate ništa ozbiljno. 

Otvorena komunikacija - budite izravni i otvoreni u komunikaciji, pogotovo kada je riječ o tome što želite u krevetu. Ako želite isprobavati kinky stvari, ovo vam je savršena prilika za to. 

23.01.2019. 21:38:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh