Metro-portal.hr

objavljeno 23.01.2019. 21:38:00
SAVJETI :)

Savjeti za uspješan seks bez obaveza

Ovakva kombinacija među partnerima nije toliko lako izvediva koliko zvuči, upravo zato jer je seks bez obaveza vrlo rijetko u potpunosti takav

Kako preživjeti seks bez obaveza
Kako preživjeti seks bez obaveza (Shutterstock)

Seks bez obaveza postaje sve učestaliji oblik odnosa. Ovakva kombinacija među partnerima nije toliko lako izvediva koliko zvuči, upravo zato jer je seks bez obaveza rijetko, u potpunosti, seks bez obaveza. 

Često završava stvaranjem emocija s jedne od strana koja misli da može odvojiti emocije od fizičkog odnosa, a zapravo ne može. 

Ako se upuštate u ovakav oblik odnosa, važno je poštovati određena pravila kako ne biste iz odnosa izašli povrijeđeni. 

Bez osjećaja - prijatelj s povlasticama je samo to, ništa više od casual seksa. Veoma je lako pomiješati odličan seks sa potencijalnom vezom, stoga kada osjetite nagovještaje emocija, vrijeme je za rastanak. 

Bez romantike - večerice, kavice i šetnjice pojmovi su koje trebate zaboraviti. Ako svoju vezu počnete širiti na prostore izvan spavaće sobe ili stana, alarm za "opasnost" se počinje paliti. 

Dogovor - osnovno je pravilo odrediti što očekujete od odnosa. Ako je želja s obje strane samo seks, nema brige, uživajte dokle traje. 

Obavezna zaštita - stvarno nije potrebno dodatno objašnjavati, ali nemojte riskirati s osobom s kojom u budućnosti ne planirate ništa ozbiljno. 

Otvorena komunikacija - budite izravni i otvoreni u komunikaciji, pogotovo kada je riječ o tome što želite u krevetu. Ako želite isprobavati kinky stvari, ovo vam je savršena prilika za to. 

23.01.2019. 21:38:00
http://metro-portal.hr/savjeti-za-uspjesan-seks-bez-obaveza/116560/