« Svijet
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
halo, this is nicolas...

Sarah Palin nasjela na lažni poziv

McCainova zamjenica vjerovala je da razgovara s Nicolasom Sarkozyjem

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Sarah Palin

,

američki predsjednički izbori

,

lažni poziv Palin

,

Maskirani osvetnici

,

Marc-Antoine Audette

Kanadski komičarski duo poznat pod pseudonimom Maskirani osvetnici zabavlja publiku lažnim telefonskim pozivima kojima iznenađuju slavne osobe. Najnovija žrtva bila je Sarah Palin koju su uvjerili da razgovara s francuskim predsjednikom Sarkozyjem.

Razgovor je trajao nepunih šest minuta, prepunih šala na račun Palin koja većinu od njih nije shvatila. Naprimjer, lažni predsjednik pohvalio je Palin da je ispala dobro u dokumentarcu „Nailin Paylin" u produkciji Hustlera, na što se ona veselo zahvalila. Nailin Palin je, naravno, pornić koji je nedavno ugledao svjetlo dana i izazvao prilične kontroverze, jer još nitko nije tako direktno iskoristio visoko rangiranog političara u porno filmu.

Palin nije shvatila podvalu niti kad je „Sarkozy" rekao da je njegov savjetnik za SAD slavni pjevač Johnny Holliday, a nije joj bilo čudno kada je francuski predsjednik počeo opisivati svoj seksualni život s Carlom Bruni.

Na kraju razgovora Maskirani osvetnici rekli su Sarah Palin da je u pitanju podvala, na što je ona prebacila slušalicu svojoj zbunjenoj glasnogovornici, koja je ipak smogla snage pristojno prekinuti vezu.

Marc-Antoine Audette, jedan od osvetnika, pohvalio se da je to njihov najveći „ulov" do sada, jer su morali prevariti i Tajnu službu koja čuva predsjedničke kandidate, kao i sve ljude koji su zaduženi za odnose s javnošću Sarah Palin kako bi je uspjeli dobiti na telefon.

Inače, Maskirani osvetnici na sličan su način zeznuli samog Sarkozyja prošle godine, uvjerivši ga da razgovara s kanadskim premijerom, a njihov poziv bivšem francuskom predsjedniku Jacquesu Chiracu je BBC uvrstio u 30 najvećih komičnih trenutaka u povijesti.(metro-portal)

Snimku urnebesno smiješnog razgovora možete poslušati ovdje.

02.11.2008. 09:23:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh