« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
STIGAO I GAZDA

Sanader u Remetincu

Prije samog ulaza u Remetinec kolona je morala pričekati da prođe teretni vlak

Sanader stiže u Remetinec
Sanader stiže u Remetinec (Screenshot NovaTV)

Cijelo popodne odvija se transport Ive Sanadera u Remetinec. Količina osiguranja na najvišoj razini, lažne kolone koje su krenule s Bregane i nakratko zavarale novinare govore da je pritvorenik od velikog značaja hrvatskom pravosuđu. Jedino se možemo nadati da će stvarno i biti tako.

Bivšem premijeru je očito dojadilo čitati knjige u salzburškom pritvoru i odlučio se vratiti i zagorčati život svojim bivšim kamaradima koji ga se odriču gore nego što se Juda odricao Isusa. Kako je nesmotreno najavljeno da će izbori biti početkom prosinca, do tada bi se Sanader vrlo lako mogao pojaviti na sudu i započeti paljbu protiv HDZ-a.

Kako će reagirati njegovi podložnici koji se ne sjećaju ničega i nisu radili ništa od groznih stvari koje se tovare na Sanaderova leđa, bit će zabavno čuti kako je ovaj čovjek uspio sve to napraviti sam...

Svojevremeno mu je Petrač obećao topao i srdačan doček kad i on stigne u Remetinec, a Sanader je s nadmoćnim osmijehom govorilo o bulažnjenju običnog kriminalca ... ispada da je Petrač očito znao puno više nego što je rekao, pa ne bi bilo loše priupitati ga zašto je bio tako siguran u Sanaderov pad.

18.07.2011. 22:23:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh