« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
FESTIVAL

San Pellegrino priprema prvi Funky Scout Camp u Europi

Za sve one koji su spremni u potpunosti zaboraviti na urbani način života, odbaciti svoje mobitele, iPade, satove, automobile, kompase, te živjeti i doživjeti festival

Nije li ovo lokacija za festival iz snova? :)
Nije li ovo lokacija za festival iz snova? :) (SPBF)
Više o

festival

,

San Pellegrino Beach Festival

Radi se o prostoru kojeg odlikuje prekrasna prirodna izolacija, u šumici netom iza plaže Sv.Pelegrina, koja će ovim povodom dobiti funky obilježja, a pritom svi radovi koje će izvoditi brojne umjetničke grupe i udruge iz Istre i Hrvatske, te susjedne nam Slovenije, neće narušiti prirodnu ljepotu i originalnost. "Opet će kreativnost pobijediti izlizane mainstream klišeje kako u vizualnom, tako i u zvukovnom smislu" najavljuju organizatori festivala.

Festivalski line up se najavljuje kao najveći "funkier then ever" događaj u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe. Na ukupno dva stagea za sada su potvrđeni nastupi nizozemskog dvojca Kraak & Smaak, njemačkog acid jazz dua Mo' Horizons, britanske funk atrakcije Smoove & Turrell, talijanskog funk/afro/jazz band Mop Mop, zatim The Captaina aka Fab Samperija, nu-funk inovatora iz Njemačke Jayl Funka, velikana talijanske house scene Alfreda Azzetta i Paola Barbata, njemačkog DJ kolektiv Funkanomics, grčkog nu-funkstera Timewarp Inc., retro osobenjaka iz Francuske DJ Prosper, te mnogih drugih.

Festivalske ulaznice po cijeni od 100kn još uvijek možete kupiti, a pretprodajne lokacije, najjeftnije cijene kampa u Hrvatskoj i sve ostale informacije u vezi festivala, smještaja i kampa provjerite na službenom websiteu festivala.

www.facebook.com/SanPellegrinoBeachFestival
www.sanpellegrinobeachfestival.com

12.04.2012. 07:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh