« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
RECENZIJE

Samsung Galaxy J3 (2017) – recenzija

Ali, ako ćemo vjerovati analitičarima, prošlogodišnji raspon Samsung Galaxy J modela je doslovno vukao prodaju toliko da ove godine tvrtka planira prodati i više od 100 milijuna uređaja iz ove serije

Više o

karakteristike

,

recenzija

,

specifikacije

,

Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J3 je najjeftiniji i osnovni model u Samsungovom rasponu pristupačnih uređaja. Nema sumnje, s tehničke točke gledišta, kineska konkurencija sigurno nudi više po nižim cijenama.

Ali, ako ćemo vjerovati analitičarima, prošlogodišnji raspon Samsung Galaxy J modela je doslovno vukao prodaju toliko da ove godine tvrtka planira prodati i više od 100 milijuna uređaja iz ove serije.

Idemo vidjeti što se promijenilo u odnosu na godinu ranije i kakvo je općenito korisničko iskustvo u radu s Samsung Galaxy J3 (2017).

Samsung Galaxy J3 (2017) izgledom nastavlja klasični obiteljski dizajn. Najveća novost je odmak od plastike u izradi kućišta, koja je napokon zamijenjena metalom.

Kućište je relativno malih dimenzija (143,2 x 70,3x 8,2 mm), danas sve rjeđa pojava, pa držanje i rukovanje jednom rukom nije problem. Zaobljeni rubovi osiguravaju dodatno dobar hvat u dlanu ruke.

Detaljnu recenziju sa svim specifikacijama pročitajte na portalu Preporučamo.com

Piše: Sanja Ledinek
10.09.2017. 09:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh