« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
TULUMI

Šalata - omiljeni zagrebački koncertni prostor

Otvoreni koncertni prostori u toplim mjesecima uvijek uzimaju primat, ali potrebno je «nešto više» da bi se stvorila posebna kemija između prostora i publike

Tuborg Open Fair na Šalati
Tuborg Open Fair na Šalati (Arhiva)
Više o

ulaznice

,

Šalata

,

lineup

,

Tuborg Open Fair

Manu Chao, Franz Ferdinand, Massive Attack, Morrissey, Pixies, Korn, The Hives, Zagreb Gori, Rokaj Fest, InMusic Festival... - samo su dio izvođača i manifestacija koje su se u proteklo desetljeće i pol dogodili na stadionu Šalata. Dvodnevni Tuborg Open Fair koji nas tamo očekuje sljedeći tjedan uključuje se u svojevrsnu revitalizaciju ovog omiljenog zagrebačkog koncertnog prostora.

Smješten praktički u samom centru grada, sportski centar na Šalati ugostio je neka od najvećih glazbenih imena današnjice. Još su živa sjećanja na nevjerojatan nastup trip hop legendi Massive Attack, prvog, rasprodanog Manu Chao & Radio Bemba koncerta, premijernih gostovanja Franz Ferdinanda i Morrisseya ili prvih izdanja Rokaja i InMusica.

Otvoreni koncertni prostori u toplim mjesecima uvijek uzimaju primat, ali potrebno je «nešto više» da bi se stvorila posebna kemija između prostora i publike. Šalata tu kemiju definitivno ima, stvorenu i isprobanu na nizu nezaboravnih koncerata i sad je vrijeme da se Tuborg Open Fair upiše na popis glazbenih događaja zbog kojih publika rado uspinje Schlosserovim stubama.

Dakako, bitan faktor u svemu igra i vrijeme, a prve, dugoročne, prognoze govore da nas 13. I 14. lipnja očekuju suhi i topli dani.

 

TUBORG OPEN FAIR LINE UP

Četvrtak, 13.06.: Let3, Partibrejkers, Prozdrav Azri, Luxus Lord

Petak, 14.06.: TBF; Rambo Amadeus, St!llness, Quasarr

Točna satnica bit će objavljen u ponedjeljak, 10. lipnja 2013.

 

SIGURNA ZABAVA UZ AKCIJU NEMOJ PITI I VOZITI!

U sklopu akcije Nemoj piti i voziti, Tuborg se pobrinuo za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om. Naime, ulaznice za dvodnevni festival Tuborg Open Fair vrijedit će i kao karta za zagrebački javni prijevoz od 17.00 do 06.00 sati u četvrtak i petak, 13. i 14. lipnja. U tom se razdoblju svi posjetitelji, uz predočenje festivalske ulaznice, mogu besplatno koristiti javnim gradskim prijevozom ZET-a.

ULAZNICE

U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

Dnevne ulaznice

50 kn - od 22.5. do 13.6.

60 kn - na dan koncerta na blagajni

Paket - 2 ulaznice

75 kn - od 22.5. do 13.6.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 22

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

  • Entrio - www.entrio.hr

06.06.2013. 10:29:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh