« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SJAJNO!

Boa i Ivana Kindl oduševili publiku u Vip clubu

Nakon svih tih pohvala, publika je imala priliku uživo poslušati „Uspomena sna" i uvjeriti se da se radi o pjesmi koja ne poznaje vrijeme

Boa i Ivana Kindl sjajno funkcioniraju
Boa i Ivana Kindl sjajno funkcioniraju (Menart)
Više o

Ivana Kindl

,

Vip club

,

Boa

U ugodno popunjenom prostoru Vip cluba u centru Zagreba,  kultna grupa Boa i Ivana Kindl priredili su pravu poslasticu za publiku.

Prije promocije spota za duet „Uspomena sna" na pozornici su se našli svi članovi grupe Boa, Ivana Kindl, redatelj spota Filip Dizdar i direktor Menarta Branko Komljenović.

Sinoć nitko nije krio oduševljenje suradnjom i komplimenti su letjeli na sve strane:„Jako sam ponosan što su se naša tri izvođača udružila zajedno i napravila jedinstvenu glazbenu priču u zvuku i slici." - rekao je Branko Komljenović na kraju.

Nakon svih tih pohvala, publika je imala priliku uživo poslušati „Uspomena sna" i uvjeriti se da se radi o pjesmi koja ne poznaje vrijeme. Kratak presjek najvećih hitova Boe u kojima im se pridružila Ivana Kindl, zagrijali su publiku u tolikoj mjeri da je tražila još pa ostaje za nadati se da će ovakvih događaja biti što više.

Za kraj odletite u neki drugi svijet uz pjesmu i spot „Uspomena sna":

 

Grupu Boa i Ivanu Kindl pratite na njihovim Facebook stranicama.

Boa Facebook                    Ivana Kindl Facebook

06.06.2013. 16:12:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh