« Svijet
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
PIJAN ILI LUD

SAD: Putnik remetio red u zrakoplovu i lagao da nosi eksploziv

U zrakoplovu, koi je preusmjeren s puta iz Pariza prema Atlanti na Bangor, bilo je 235 putnika i 13 članova posade

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

zrakoplov

,

Ministarstvo psihodelije

,

Warehouse demo session

Let američke aviokompanije Delta AirLines iz Pariza za Atlantu, preusmjeren je u zračnu luku Bangor, u saveznoj državi Maine 2.180 km sjevernije, zbog putnika koji je remetio red u zrakoplovu, objavila je u utorak glasnogovornica Delte.

Dva savezna službenika sigurnosti u zrakoplovu, koje se u SAD-u naziva zrakoplovnim načelnicima, uhitili su putnika koji je remetio red, izvijestile su američke TV mreže.

"Zrakoplovni načelnici obuzdali su putnika koji je remetio red na letu Delte 273. Zrakoplov jer sigurno sletio u Bangoru, gdje ga je dočekala policija", priopćilo je ministarstvo domovinske sigurnosti. CNN je izvijestio da je putnik, "20-godišnjak mediteranskoga izgleda" navodno govorio putniku do sebe da ima eksploziv i lažne dokumente. Također je javljeno da se radi o američkom državljaninu.

Američke TV mreže u izvješćima nagađaju da se moglo raditi o pijanom ili psihički poremećenom putniku. U zrakoplovu je bilo 235 putnika i 13 članova posade. Bangore je najistočnija zračna luka u SAD koja može primiti zrakoplove Boeing 747. (hina/metro-portal)

28.04.2010. 00:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh