« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina
LOOL

Ruža Tomašić oprala Milanovića

Ruža je rekla da bi završila na Golom otoku da su sada 70-te ili 80-te, a Milanović premijer

Ruža koristi Milanovićevu glupost
Ruža koristi Milanovićevu glupost (Arhiva)
Više o

Zoran Milanović

,

Ruža Tomašić

,

Goli otok

'Sjedim ovdje i gledam Goli otok i zahvaljujem Bogu da ovo nisu 80-te, 70-te ili ranije. Da smo tada, a Milanović predsjednik Vlade, ja bih već tamo sjedila, vjerujte mi', izjavila je Tomašić na konferenciji za novinare održanoj nakon izbornog zbora za županijsko vijeće HSP AS ličko-senjske županije i 11. sjednice Predsjedništva stranke. Tom je prilikom predstavljen novi čelnik stranačke županijske organizacije Željko Nekić.

Milanoviću je predložila i zamolila ga da, ako mu je doista stalo do hrvatskih građana, oformi tehničku vladu, ističući da u njegovoj vladi nema 'ni 's' od sposobnih', već da tamo sjede samo podobni.

Ocijenila je kako je dosta bilo političara u vladi jer su se pokazali nesposobnima. 'Ne možete ako ste super pekar sutra biti uspješan mesar. Kako se u Dalmaciji kaže, dajte dite materi', rekla je, naglasivši da Hrvatskoj treba vlada znanja i eksperata koji će se lako dogovoriti o gospodarstvu i drugim pitanjima.

Tomašić je preporučila političarima da konačno obuzdaju svoj ego, na dobrobit svih građana.

Premijera je zamolila i da tehničku vladu oformi kako bi građani mogli imati život dostojan čovjeka. "Kleo se u demoraciju, rad, red, u bolji život svih nas, pa neka izvoli i konačno radi ono za što se predstavljao u predizbornoj kampanji", poručila je Tomašić.

Milanoviću je zamjerila da je Plan 21, na temelju kojega je dobio izbore najavljujući građanima bolji život, sveo na 'ćakulonu koja ne sluša što se govori nego prenosi ono kako bi on želio da se govori'.

'Dakle, promašeno zanimanje. Možda bi mu bilo bolje da se bavi nekakvom ćakulonom, da proriče sudbinu. Nažalost, on je naš premijer, narod ga je birao', istaknula je Tomašić.

27.04.2013. 19:59:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh