« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
BUNA

Plan 21 za otoke: Ukinuti život na otocima!

Hvarski gradonačelnik Pjerino Bebić oštro reagira na povišenje cijena karata za brodski prijevoz

Do otoka još skuplje
Do otoka još skuplje (Arhiva)
Više o

poskupljenje

,

Jadrolinija

,

Hvar

,

Pjerino Bebić

,

cijena karata

Politika SDP-ove Vlade prema otocima je naprosto nedopustiva. Ionako preskupe karte sada još više poskupljuju. Poskupljenje od čak 173 posto je jednostavno ubojstvo za otočane, za naš turizam i cjelokupno hrvatsko gospodarstvo koje počiva na turizmu. I ne samo da poskupljuju karte nego je SDP-ova vlada ponovno ukinula brodsku liniju u ljetnim mjesecima, koja je bila u 13:30h iz Hvara za Split.

SDP-ova vlada ne želi nam niti subvencionirati liniju koju smo mi uveli u 15 sati i koju većim dijelom sami financiramo, kako bi mogli imati barem donekle pristojnu povezanost s kopnom. Na sastanku u Hrvatskoj gospodarskoj komori početkom godine nije bilo niti jedne riječi o poskupljenju karata. Očito je SDP to dogovorio sam među svoja četiri zida.

Politika SDP-ove vlade prema dobivanju hitne pomoći u Hvaru je jednaka. Oglušuju se na sve naše zahtjeve i potrebe. Takvim odnosom direktno zaustavljaju naš napredak i razvoj. Hitna pomoć u Hvaru je prijeko potrebna i to je svima jasno. Zašto SDP ne želi surađivati po tom pitanju, e to nikom zdravog razuma ne može biti jasno. 

Nakon niza štetnih odluka za građane, od uvođenje poreza na imovinu, smanjenja plaća, ukidanja minusa na računima koje ljudi nemaju kako vratiti, sada su udarili i na otoke! Tome treba stati na kraj. Neoprostivo je da nas se ovako dovodi pred gotov čin, ravno pred sezonu. Ovom odlukom je direktno nanesena šteta turističkoj sezoni i svim stanovnicima otoka.  

SDP-ov plan 21 za otoke treba zaustaviti!

Gradonačelnik Pjerino Bebić

26.04.2013. 16:42:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh