« Iza ogledala
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
UDAR

Ruska raketa ili NLO pali u Kini?

Kako smo objavili u petak, rusku raketu srušio je NLO, što se nedvojbeno vidi na snimci iz izravnog prijenosa lansiranja

NLO ili dijelovi rakete ili satelita?
NLO ili dijelovi rakete ili satelita? (Screenshot YouTube)
Više o

NLO

,

Proton-M

,

ruska raketa

Selo Heilongjang u Kini prošlog je petka doživjelo udar s neba kad su tri objekta, za koje seljani tvrde da su NLO-i pala u neposrednoj blizini sela. Okrugli metalni predmeti srušili su se nakon što su mještani čuli snažan zvuk, a neki su vidjeli i veliku vatrenu kuglu na nebu prije toga.

Neki su pomislili da se radi o meteoru, pa su se sakrili u kuće, no kad su nakon udara izašli van, pred njima je stajala zagonetna kugla širine otprilike pola metra i teška skoro 40 kilograma.

No, kako je u petak bilo neuspješno lansiranje ruske rakete Proton-M koja je nosila nešto što su Rusi nazvali "naprednim komunikacijskim satelitom", za očekivati je da pali dijelovi zapravo pripadaju toj raketi.

Kako smo objavili u petak, rusku raketu srušio je NLO, što se nedvojbeno vidi na snimci iz izravnog prijenosa lansiranja. Imaju li izvanzemaljci nešto protiv Rusa i jesu li u pravu teorije zavjere koje to tvrde?

Evo što je palo u Kini, pa vi pogledajte sami:

21.05.2014. 11:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh