Metro-portal.hr

objavljeno 21.05.2014. 11:26:00
UDAR

Ruska raketa ili NLO pali u Kini?

Kako smo objavili u petak, rusku raketu srušio je NLO, što se nedvojbeno vidi na snimci iz izravnog prijenosa lansiranja

NLO ili dijelovi rakete ili satelita?
NLO ili dijelovi rakete ili satelita? (Screenshot YouTube)

Selo Heilongjang u Kini prošlog je petka doživjelo udar s neba kad su tri objekta, za koje seljani tvrde da su NLO-i pala u neposrednoj blizini sela. Okrugli metalni predmeti srušili su se nakon što su mještani čuli snažan zvuk, a neki su vidjeli i veliku vatrenu kuglu na nebu prije toga.

Neki su pomislili da se radi o meteoru, pa su se sakrili u kuće, no kad su nakon udara izašli van, pred njima je stajala zagonetna kugla širine otprilike pola metra i teška skoro 40 kilograma.

No, kako je u petak bilo neuspješno lansiranje ruske rakete Proton-M koja je nosila nešto što su Rusi nazvali "naprednim komunikacijskim satelitom", za očekivati je da pali dijelovi zapravo pripadaju toj raketi.

Kako smo objavili u petak, rusku raketu srušio je NLO, što se nedvojbeno vidi na snimci iz izravnog prijenosa lansiranja. Imaju li izvanzemaljci nešto protiv Rusa i jesu li u pravu teorije zavjere koje to tvrde?

Evo što je palo u Kini, pa vi pogledajte sami:

21.05.2014. 11:26:00
http://metro-portal.hr/ruska-raketa-ili-nlo-pali-u-kini/85125/