« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 3 godine
SERIJE

Rudolphova pekarnica: mali pekari na 24Kitchen

U svakoj epizodi podijelit će neke od svojih trikova s malim pekarima i zajedno će pripremiti dva posebna recepta

Rudolphova pekarnica: mali pekari
Rudolphova pekarnica: mali pekari (Arhiva)
Više o

Rudolphova pekarnica

,

24Kitchen

Uz proljeće koje dolazi na 24Kitchen, dolazi i nova emisija popularnog nizozemskog TV kuhara i majstora pekarstva, Rudolpha van Veena - „Rudolphova pekarnica: mali pekari". Ovaj put Rudolph nije sam u kuhinji - otvara vrata svoje dobro poznate pekarnice djeci koja su spremna učiti kako pripremiti torte, peciva, kekse i druge deserte.

U svakoj epizodi podijelit će neke od svojih trikova s malim pekarima i zajedno će pripremiti dva posebna recepta. Prvo će napraviti složenije jelo koje bira Rudolph, a zatim će on pomoći malim gostima u pripremi njihove omiljene slastice.

Njihova je misija iznenaditi i potaknuti jedni druge ukusnim slasticama. Mladi talent i dobra doza iskustva idu ruku pod ruku u ovoj pekarskoj avanturi. Mali pekari imat će mogućnost dobiti posebne savjete i naučiti nešto od Rudolpha. Puno im je toga zajedničko: ljubav prema pečenju, vole iznenaditi druge ukusnim i zapanjujućim kreacijama i, naravno, sami vole jesti slatke stvari. U Pekari mladi će pekari pokazati svoje talente.

Rudolphov sin Ralph voli peći peciva u obliku medvjeda. Rudolph će ga iznenaditi s čokoladnom fontanom i sljezovim kolačićima. Blizanci Fien i Noor radit će profiterole koja će Rudolph pretvoriti u dvorac iz bajke. Rudolph će mladu pekaricu Sierru naučiti koje se slastice obično peku u Surinamu. Podijelit će svoju strast prema njemačkim slatkišima s Rosalie. A zato što Jill ne voli slatko, zajedno će krenuti na slano putovanje.

Gledatelji se mogu pridružiti Rudolphu i njegovim malim gostima u njihovim avanturama i vidjeti najljepše, najukusnije i najzabavnije kreacije koje će izaći iz pećnice Rudolphove pekarnice. „Tako je lijepo vidjeti da djeca, svako na svoj način, iskuse pečenje kao nešto kreativno," kaže Rudolph van Veen.

Prva epizoda nove kulinarske emisije „Rudolphova pekarnica: mali pekari" premijerno će biti prikazana 6. travnja, te nadalje svakog utorka u 13:00h na kanalu 24Kitchen. Sadržavat će zamamne recepte koji se jednostavno prave doma, poput portugalske rolade od naranče, kolačića sa slovima, šumske torte s višnjama, tiramisua s jagodama, torte od limuna sa svježim sirom, voćne pizze i još puno toga.

Ali, zabavi ovdje nije kraj! Kako bi inspirirali gledatelje da se i sami okušaju u divnim receptima iz emisije, 24Kitchen i Rudolph van Veen pozivaju ih da sudjeluju u posebnoj igri „Rudolphov izazov".

Mogu se pridružiti igri kako bi osvojili divnu nagradu prateći sljedeće korake:

  • pripremiti recept prikazan u jednoj od epizoda emisije i poslati fotografiju gotovog deserta na njihov Facebook ili Instagram profil, označiti stranicu 24Kitchen - na Facebooku - 24 KitchenCroatia i na Instagramu - @ 24kitchenhr.

  • dodati hashtag #RudolphsChallenge

  • pristati na Uvjete igre u pisanom opisu njihove publikacije

Više informacija o igri i datumima prijave:

https://www.24kitchen.com.hr/articles/rudolphschallenge

Rudolphova pekarnica: mali pekari" dolazi na 24Kitchen s novim inspiracijama i avanturama u kuhinji!

06.04.2021. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh