« Nogomet
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
HAT-TRICK

Rooneyju prijeti kazna zbog psovanja u kameru

Rooney je bio tvorac velikog preokreta na Upton Parku postigavši u 2. poluvremenu 3 gola i okrenuvši rezultat od 0:2 do 3:2. Treći gol je proslavio psovkama

Wayne Rooney
Wayne Rooney (Getty Images)
Više o

kazna

,

Wayne Rooney

,

psovanje

Napadaču Manchester Uniteda Wayneu Rooneyu prijeti kazna zbog psovanja u kameru za vrijeme utakmice protiv West Hama koju su "Crveni vragovi" dobili 4:2 nakon što su gubili 0:2.

Rooney je bio tvorac velikog preokreta na Upton Parku postigavši u drugom poluvremenu tri gola i okrenuvši rezultat od 0:2, do 3:2. Rooneyju je za 'hat-trick' trebalo 14 minuta (65, 73, 79-11m). Međutim, treći gol je proslavio psovkama upućenim prema jednoj od kamera. Na njegovu nesreću kamera je bila uključena i njegove psovke su otišle u eter na zgražanje publike. Napadač ManU-a se nakon utakmice ispričao, međutim FA je pokrenuo istragu.

"Želim se ispričati zbog svog nesmotrenog ponašanja, posebice roditeljima koji su sa svojom djecom pratili utakmicu na televiziji. Nisam smio tako reagirati. Izgovoreno nije bilo usmjereno ni prema kome određenom," pravdao se nakon utakmice Rooney.

Vodstvo FA-a će odluku o ovom slučaju donijeti u ponedjeljak, a na Old Traffordu strahuju od suspenzije igrača. ManU se trenutačno nalazi na prvom mjestu Premiershipa sa sedam bodova više od Arsenala.

03.04.2011. 14:49:35
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh