« Iza ogledala
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
OCEAN EXPLORER

Ronioci traže NLO na dnu Baltika

Je li Peter Lindberg stvarno pronašao NLO na dnu Baltika ili se radi samo o neuobičajenom formaciji dna, saznat ćemo uskoro

Je li na dnu Baltika stvarno NLO?
Je li na dnu Baltika stvarno NLO? (Arhiva)
Više o

NLO

,

Baltik

,

Peter Lindberg

,

sonar

,

Ocean Explorer

,

baltička anomalija

Ekipa Ocean Explorera, X-team, stigla je na mjesto u Baltičkom moru koje golica maštu već gotovo godinu dana. Prošlog ljeta njihov je sonar pronašao čudnovatu tvorevinu na dnu mora, koja neodoljivo podsjeća na Millenium Falcon iz Ratova zvijezda, a oni su ga sami nazvali Baltička anomalija.

Veliki objekt od tada izaziva kontroverze, a snimke su pregledane stotine tisuća puta na YouTube. Par dana nakon pronalaska prve zagonetke, stigla je i druga, jednako čudnovata i bitno veća slika nečega na dnu Baltika.

Riješivši napokon probleme s financiranjem, tim Ocean Explorera isplovio je u četvrtak na mjesto pronalaska, a danas se očekuje zaron posebno opremljene ronilačke ekipe koja bi trebala snimiti što se zapravo nalazi na dnu mora. Uz njih, na dno će se spustiti i robotske sonde, a s broda će snimati 3D sonarom.

Poduzetni Peter Lindberg čak je uspio nabaviti i polovnu podmornicu, kojom se nada prevoziti turiste do dna mora na kojem, po njegovom, leži NLO.

Ne treba reći da s nestrpljenjem očekujemo prve nalaze, a do tada pogledajte ovaj video:

02.06.2012. 13:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh