« Iza ogledala
objavljeno prije 12 godina
ČOVJEKOLIKI MAJMUN

Snimka Bigfoota ili samo još jedna podvala?

VIDEO: Grupa američkih srednjoškolaca navodno je za vrijeme školskog projekta u šumama Idahoa snimila mitsko dlakavo stvorenje

Istina ili samo još jedna laž?
Istina ili samo još jedna laž? (YouTube screenshot)
Više o

Bigfoot

,

Jeti

,

Sasquatch

,

čovjekoliki majmun

Svaki kutak našeg planeta ima svoju legendu o gigantskom, dlakavom majmunolikom stvorenju koje obitava u divljini, u SAD -u zovu ga Bigfoot ili Sasquatch, u zemljama na obroncima Himalaja poznatiji je kao Jeti, u Rusiji kao Alma, u Australiji kao Yowie, a u amazonskoj prašumi kao Mapinguari.

Izjave svjedoka, fotografije i amaterski video uradci potaknuli su brojne znanstvenike da pokušavaju uhvatiti to mitsko stvorenje, no njihov trud i brojne ekspedicije još nisu urodile plodom, odnosno konkretnim i neporecivim dokazima o postojanju čovjekolikog majmuna.

Na internetu se pojavila nova snimka Bigfoota koju su napravili učenici dok su bili na školskom zadatku u šumama Idahoa. Navodno, učenici su uočili kako ih u daljini promatra veliko crno stvorenje, brzo zgrabili kameru i snimili ga kako nestaje između grana.Kada su otišli na mjesto viđenja pronašli su i gigantske otiske stopala.

"Ne znam što je to bilo. Nije izgledalo kao čovjek, ni kao medvjed, a ni kao los. Bilo je veliko, glomazno i crno. Neću reći da je to bio niti da to nije bio Bigfoot jer ne znam, nitko to ne zna", rekao je učenik, autor snimke, za televizijsku postaju Local News 8.

Je li snimka autentična ili se radi o dobro osmišljenoj prijevari procijenite sami:

01.06.2012. 12:59:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh