« Život
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

Kako vam treba izgledati profil ako tražite partnera

Razdoblje između Nove godine i Valentinova se najčešće koristi za pronalaženje novih partnera na društvenim mrežama, pa evo par savjeta :)

Kako napraviti privlačan profil
Kako napraviti privlačan profil (Arhiva)
Više o

profil

,

Facebook

,

društvene mreže

,

Facebook profil

,

online upoznavanje

Kako smo nedavno pisali, upravo je ova nedjelja, 5. siječnja navečer vrijeme kad ljudi najviše traže partnere online. Ako i vi spadate u tu populaciju, evo par zgodnih savjeta koje je prikupio Daily Mail.

Naime, oni su napravili istraživanje među 4 tisuće svojih čitatelja koje su pitali kako izgledaju najprivlačniji profili suprotnog spola, a rezultati su pokazali da između virtualnog i stvarnog svijeta postoje velike razlike. 

Za početak, ako u slici profila imate cijelo tijelo, a ne samo glavu, dobit ćete 203 posto više poruka. Zanimljivo, nije li?

Istovremeno, fotkanje sa životinjama ili najboljim prijateljem smanjuje vam popularnost, i to poprilično - 42 posto ženama i 53 posto muškarcima. Zato se muškarci moraju fotkati na otvorenom, jer im to diže popularnost za 19 posto, a žene će dobivati čak 60 posto više poruka ako se fotkaju unutra.

Selfieji muškarcima smanjuju popularnost za osam posto, a ženama dižu za četiri posto, pa i na to obratite pažnju. 

Što se tiče teksta, i tu postoje značajne razlike. Žene ne bi trebale spominjati bivše i djecu, dok muškarcima upravo to magično diže popularnost - razvod ili rastava donose 52 posto više poruka, sin ili kći za sedam posto, dok ženama to ruši popularnost za jednak postotak.

Poruke trebaju biti kraće - 100 do 200 riječi dobivaju 10 posto više poruka, treninzi i čitanje dižu broj poruka za daljnjih 21 posto, a glazba 15 posto.

Izravne žene koje već u prvim porukama spominju piće ili večeru dobivaju 73 posto odgovora više, a muškarcima to ipak ne pali - broj odgovora pada za trećinu. Jednako tako, ako muškarci krenu s riječima draga ili ljepotice, pada im popularnost 13 posto, dok ženama raste nevjerojatnih 118 posto. 

Za kraj - smajlić :-) diže popularnost 13 posto, ali :) za cijelih 60 posto! 

Eto, sad znate što vam je činiti ... :)

 

03.01.2014. 11:34:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    filip
    19.03.2015. 23:12
    Cura neka iz Mostara 19 20 godina
  2. avatar
    Luna
    02.05.2016. 03:38
    I da datum moj je 04.11.'96.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh