« Putovanja
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
PUTOVANJA

Romantična Verona i karneval u Veneciji

Provedite romantičan vikend u Veroni i posjetite karneval u Veneciji za Valentinovo, pogledajte kuće Julije i Romea i zabavite se u čarobnoj Veneciji

Čarobni karneval u Veneciji
Čarobni karneval u Veneciji (Arhiva)

Romantično putovanje za vikend Valentinova sjajna je ideja, pogotovo kad uključuju romantičnu Veronu i čarobni venecijanski karneval.

Program putovanja:

1.dan

Polazak autobusa iz Zagreba u 05:30 sati sa Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni: 502-506. Moguć je ukrcaj putnika na Vratima Jadrana. Slijedi vožnja kroz Sloveniju uz usputna zaustavljanja prema Veroni.

Po dolasku slijedi razgled grada: TRG BRA, VRATA BRA, RIMSKA ARENA, ULICA MAZZINI, JULIJINA KUĆA, PIAZZA DELLE ERBE, TORNJEVI GARDELLO I LAMBERTI, PALAČA MAFEI, SPOMENIK DANTEU, GROBNICE SCALIGERI, SANTA MARIA ANTICA, ROMEOVA KUĆA.

Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u gradu zaljubljenih Romea i Julije. U 18,00 sati slijeda vožnja prema hotelu u okolici Verone. Noćenje u hotelu.

2.dan

Doručak. Nakon doručka slijedi vožnja prema Punta Sabbioni, Po dolasku slijedi kraći odmor te odlazak vaporettom (brodom) od Punta Sabbioni do centra Venecije sa usputnim panoramskim razgledavanjem venecijske lagune s mnogobrojnim otocima. Razgled znamenitosti Venecije. Po završetku razgledavanja, slobodno poslijepodne za vlastite programe, šetnju, shopping i uživanje u čarima Venecije... Oko 18.00 sati slijedi povratak vaporettom s Trga Sv. Marka prema Punta Sabbioni. Predviđen dolazak u Zagreb je u kasnim večernjim satima.

Cijena putovanja po osobi: 555,00 kn

Akcijska cijena programa: 520,00 kn po osobi

Popust za dijete do 12 god. na pomoćnom l.: - 20 %

Cijena uključuje: Prijevoz turističkim autobusom, pratitelja putovanja, 1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama u okolici Verone, troškove organizacije i izvedbe programa.

Cijena ne uključuje: ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, kao ni vožnju vaporettom (povratna karta cca. 12 € po osobi). Doplata za jednokrevetnu sobu: 195 kn po osobi

Program je izrađen na min. 40 prijavljenih putnika. U slučaju manjeg broja putnika agencija ima pravo promjene cijene ili otkaza putovanja.

Požurite i rezervirajte svoje mjesto:

Kontakt:

t: 01/48-17-675

t: 01/58-01-485

t: 01/58-01-486

f: 01/58-01-484

e: besttravel@besttravel.hr

10.02.2015. 10:12:04
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh