« Život
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
NEMA ROMANTIKE

Roditelji nakon rođenja prvog djeteta gotovo uopće ne izlaze

Iako kažu da im manjak zajedničkog vremena nedostaje, parovi s prvim djetetom ipak ne nalaze vremena za povremene trenutke samoće

Roditelji nakon rođenja prvog djeteta gotovo uopće ne izlaze
Roditelji nakon rođenja prvog djeteta gotovo uopće ne izlaze (Shutterstock)
Više o

djeca

,

izlasci

,

brak

,

roditelji

Rođenje djeteta unosi veliku promjenu u život roditelja koji zbog prinove imaju jako malo vremena za sebe. Novo istraživanje koje je provela kompanija ReadyBed na 3.000 parova u Velikoj Britaniji pokazalo je da si do djetetove pete godine njegovi roditelji priušte tek 15 izlazaka, prenosi Daily Mail.

>> Roditeljstvo - sve samo ne igra

Roditelji malo izlaze jer nemaju novca ili osjećaju krivnju ako moraju moliti nekog člana obitelji da im pričuva dijete. Ipak, to na njih loše utječe, što je vidljivo iz podatka da većini parova ponekad nedostaje vrijeme koje su provodili zajedno dok nisu imali dijete, a njih 57 posto kaže da da u njihovom odnosu nedostaje romantike otkako je na svijet stiglo prvo dijete.

Roditelji će na prvo mjesto ipak staviti svoje dijete, iako su svjesni kako je vrlo važno da nađu i vremena za sebe jer će time biti bolje raspoloženi i zadovoljniji, što će na kraju osjetiti i njihovo dijete.

14.11.2010. 20:28:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ZarađujemMasno
    14.11.2010. 21:47
    znam iz iskustva ali i to je lijepo ne mora biti uvjek isto da bi bilo super
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh