« Glazba
objavljeno prije 26 dana i 12 sati
NAJAVE

Rocks&Stars Festival @ Cave Romane najvaio program

Rocks&Stars Festival @ Cave Romane i ovoga ljeta u Istru dovodi vrhunska glazbena imena

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Cave Romane

,

Rock&Stars

Antički kamenolom Cave Romane na jugu Istre, Vinkuranu, i ovoga ljeta postaje jedinstveni podij vrhunskim glazbenim gostima iz Hrvatske i svijeta. Rocks&Stars Festival, iz godine u godinu, opravdano potvrđuje svoj status događanja koji spaja turizam, kulturu i renomirane glazbenike, a svemu već tradicijski dodaje i humanitarnu notu.

Prostor je iznimno nadahnjujuć, svi umjetnici su oduševljeni akustikom i prirodnom scenografijom te kažu da je pravi užitak svirati i nastupati na ovakvoj jedinstvenoj lokaciji. Smještena pod zvijezdama, okružena impozantnim kamenim stijenama, ova je pozornica jedna od najljepših u ovom dijelu Europe, a uz izvođače, niti posjetitelji ne kriju svoje oduševljenje audio-vizualnim ugođajem.

Evo tko sve nastupa u lipanjskom izdanju Rocks&Stars Festival

Parni Valjak otvara festivalski niz u srijedu 26. lipnja. Ovaj kultni bend oblikuje hrvatsku rock glazbenu scenu posljednjih nekoliko desetljeća, točnije, od svog osnutka 1975., a njihovi svevremenski hitovi poput "Dođi", "Jesen u meni","Sve još miriše na nju" i brojni drugi garantiraju nezaboravan doživljaj svim generacijama, posebice onima željnima povratka u mladost. Kako Parni Valjak zvuči u ovom prirodnom okruženju, predvođen Igorom Drvenkarom svi jedva čekaju doznati, stoga ulaznice na www.eventim.hr potražite već danas.

Dan kasnije, 27. lipnja pozornicom će zavladati osebujan Let3, rock bend poznat po svojoj energičnoj izvedbi i provokativnim tekstovima. Njihov nastup garantira užarenu energiju i uzbudljivu atmosferu, ostavljajući publiku bez daha. Zahvaljujući nastupu na Eurosongu, upoznala i svjetska publika, pa ne sumnjamo da će njihov nastup u Cave Romane privući velik broj domaćih i stranih posjetitelja, ljubitelja dobrog provoda.

Lipanjski dio festivalskog druženja zaokružuje Gibonni, koncertom u petak 28. lipnja. Njegovo je stvaranje sve samo ne pomodno, jer Gibo traje već gotovo 40 godina, a ovog se ljeta opravdano vraća u Cave Romane Vinkuran! On je jedan od najcjenjenijih glazbenika i kantautora u regiji koji kombinacijom popa i rocka osvaja publiku svojom emotivnošću i autentičnošću. Snagom glasa i dubokim tekstovima sve generacije vjernih obožavatelja uvodi u jedinstvenu glazbenu avanturu, a kad se te emocije spoje s prostorom i akustikom - nastat će spektakl koji, sigurni smo, ne želite propustiti.

Nakon što lipanj zatvori prvo poglavlje festivala, srpanj i kolovoz najavljuju novi vrhunac

Rocks & Stars Festival dodatno će zagrijati atmosferu u Vinkuranu s ekskluzivnim koncertima nekih od najpoznatijih regionalnih i svjetskih glazbenika. Organizatori uskoro otkrivaju i o kome se radi, stoga se pripremite za iznenađenja, jer ljeto u Cave Romane postaje epicentar glazbenih inovacija i nezaboravnih trenutaka pod zvijezdama.

Vinkuran i Općina Medulin imaju pravi biser

Ovaj stari rimski kamenolom svako ljeto ponovno oživi kroz Rocks & Stars Festival koji se ove godine proteže na sva tri ljetna mjeseca, u organizaciji Event Bricka i suorganizaciju Općine Medulin, Turističke zajednice Općine Medulin i Turističke zajednice Istarske županije.

www.caveromane.com

03.04.2024. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh