« Glazba
objavljeno prije 25 dana i 13 sati
SUPERVAL+

Danas je četvrti Superval+

U suradnji s Mostar Rock Schoolom, četvrti Superval+ koncert će se održati 4.4. u Vintage Industrial Baru, a na njemu će nastupiti Nihil, Slow Cured i Farsa, mladi autorski bend iz Mostara

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Metro)
Više o

Superval

,

Vintage Industrial Bar

U suradnji s Mostar Rock School, koja je već 12 godina platforma za mlade talentirane glazbenike, četvrti Superval+ koncert će se održati 4.4. u Vintage Industrial Baru, a na njemu će svirati Nihil, Slow Cured te Farsa, mladi autorski bend iz Mostara. Cilj Supervala+ je predstavljanje, razmjena i stvaranje kulturnih programa u međunarodnom okruženju, što će pozitivno utjecati na bolje poznavanje i širenje hrvatske kulture u svijetu, kao i na predstavljanje kulture drugih zemalja u Hrvatskoj.

Nihil je zagrebački rock bend nastao 2022. godine. Sviraju hard rock s elementima drugih žanrova. Članovi benda su: Petra Jović (vokal), Luka Zetaić (ritam gitara), Karlo Kelčec (lead gitara), Luka Gabriel Čuljak (bas) i Ian Mihael Vičar (bubnjevi).

Farsa je mostarski bend nastao 2022. godine. Farsa nema određen žanr, već predstavlja simbiozu različitih muzičkih pravaca. Iznimno vole ruže i ljubičastu boju, a najdraži broj im je osam. Iako još nemaju snimljene pjesme bilježe razne nastupe u Mostaru, Sarajevu, Zenici, Prijedoru, Tuzli, Skopju i Zagrebu. Članovi benda su: Miran Dabić (gitara, vokal), Petar Rozić (gitara, vokal), Rejhan Kreso (bubanj), Petar Iličić (bass gitara), Maro Papac (klavijature). Vode ih bliski suradnici: pastir K19 Ante Dujmović i boomer Mara iz Mostara.

Slow Cured je zagrebački alternativni rock bend s primjesama indiea. Izbacili su singlove pod nazivom "Umoran", "F#" i "Dias irae", te "87" i "ANTE BELLA" koje su snimljene uživo u KSET-u. Bend već broji nastupe na INmusic i Superval festivalu, Moto susretu u Slavonskom Brodu te u mnogim klubovima. Članovi benda su: Filip Radaljac (vokal, gitara), Jakov Damjanović (bas), Bruno Petanović (bubnjevi), Stjepan Nemec (klavijature) i Katarina Stanić (vokal).

Superval+ satnica 4. 4. u Vintage Industrial Baru

20:00 ulaz
20:30 Nihil
21:15 Farsa
22:00 Slow Cured

Partner ovog događaja je Mostar Rock School, a program je sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba te GRAFIK.neta.

Ulaznice po cijeni od 4 eura u pretprodaji se mogu kupiti u Vintage Industrial Baru, Savska cesta 160 i u Dirty Old Shopu, Tratinska 34, dok će na dan koncerta cijena ulaznice biti 6 eura.

04.04.2024. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh